Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Psykologisk fjernhealing

tilbuds-billede
389,-
Ikke aktivt
værdi:
700,-,-
44%

Deal fra 16/7-2022

Hele landet: GFV Egen Terapi

Inden healingen har du og Gitte en 10 minutters samtale. Selve sessionen foregår på den måde, at I aftaler et tidspunkt, hvor du har mulighed for at være i ro. Healingen varer 30 min., og efterfølgende ringer Gitte til dig og videregiver de informationer, som hun har modtaget.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

 
Se alle GFVegen Terapi deals

Yderligere beskrivelse

GFV Egen Terapi tilbyder lige nu 45% rabat på Psykologisk fjernhealing. Healing varer 30 min. og der er 10 min. samtale inden samt 10 min. efterfølgende samtale. Dealpris kr. 389,- (Normalpris kr. 700,-).  Få åbnet øjnene for dine ubalancer og tag ejerskab over dit liv!  Der sker meget i vores krop , i vores tanker, i vores sind, i vores spirituelle energi, i vores liv hver eneste dag.Der går mange tanker, mange følelser, mange vibrationer igennem os hver eneste dag.Alle disse tanker, følelser , vibrationer o.s.v. laver nogle aftryk i os.Disse aftryk kan igen give os nogle udfordringer, som vi kan have svært ved at overskue, og vi kan have svært ved at se hvor de egentligt kommer fra. Fjernhealing Din behandler, Gitte Fjeldsted Vad, anvender clairvoyance til at få belyst hvilke ubalancer, der er tilstede i din krop, i dit sind, og i din spirituelle energi lige nu. Du kan komme med et problem, en udfordring som du står i lige nu, eller du kan vælge blot at se, hvad der dukker op. Du har mulighed for at få kigget på de områder i dit liv, hvor du er i ubalance og du får en viden om, hvad der skal til for at opnå balance. Under healingen Gitte information fra Akasha arkivet, hvis der er udfordringer i dit liv, som har tråde tilbage til tidligere liv, eller til hændelser som har betydning for dit liv i dag. Akasha arkivet er et arkiv i de åndelige verdener, der indeholder alt, der nogensinde er sket og som vil ske.Det er en vidensbank, hvor det er muligt at få informationer fra. Praktisk vedr. sessionen Inden healingen har du og Gitte en 10 minutters samtale. Selve sessionen foregår på den måde, at I aftaler et tidspunkt, hvor du har mulighed for at være i ro. Healingen varer 30 min. og efterfølgende ringer Gitte til dig og videregiver de informationer, som hun har modtaget. Den efterfølgende samtale varer ca. 10 min.  Om din behandler Mit navn er Gitte Fjeldsted Vad, jeg kom til verden i året 1965. Jeg bor her på Kystvejen, hvor jeg også har min klinik, sammen med min mand Torben, som er selvstændig Advokat her i byen. Jeg har stor glæde ved, at bo så tæt ved både vandet og skoven, samtidig med at jeg bor inde midt i byen.Det bliver til mange og lange vandreture, hvor jeg nyder den skønne natur. Jeg ser mig selv, som et søgende menneske, der hele tiden er i gang med at udvikle mig med det , som jeg brænder for, at hjælpe mennesket. Uddannelse/Kurser Coachuddannelse . Lise Baltzer, House of Mindfulness. Zoneterapeut. Logos, Aarhus. Healing. Lene Søby, Aarhus. Kranio sakral terapi. Stanley Rosenberg, Silkeborg. NADA Øreakupunktur Acu Nova akupunktur v/ Boel akupunktur Psykoterapeutudd., Lise Baltzer, House of Mindfulness. Benyt dig af dealen i dag og kontakt Gitte Fjeldsted Vad hvis du har brug for mere ro, mere glæde samt mere fysisk og psykisk balance i dit liv. 

Ekstra information

Kystvejen 7 8000 Århus C31 17 00 65

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
399,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Digital rygestoppakke og E-bog

Fra Mindevolution

Den digitale pakke indeholder: 3 sessions samt E-bogen “Røgfri fremtid”. "Røgfri NU" er MindEvolutions succesfulde digitale rygestops program. Under hele forløbet bliver du guidet i en behagelig meditativ tilstand.
"Værdibevis modtages over mail efter køb. 14 dages fortrydelsesret." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
396,-
rabat 70%
Gå til tilbud Læs mere mere

Digital meditations startpakke

Fra MindEvolution

Ønsker du større livsglæde og et bedre helbred, skal du bare begynde at meditere. Det viser den nyeste forskning. MindEvolution tilbyder effektive meditationer, som hjælper dig med at ændre gamle overbevisninger.
"Hent meditationspakken online." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
450,-
rabat 56%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ubegrænset yoga i op til 2 måneder

Nær Rådhuspladsen: Flow Copenhagen Studio

- 30 dages ubegrænset yoga (199,-)
- 60 dages ubegrænset yoga (249,-)
- 5-tursklippekort (199,-)
- 10-tursklippekort (299,-)
"Indtil 1. juli." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide