Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

60 minutters ansigtsløft

tilbuds-billede
357,-
Ikke aktivt
værdi:
595,-,-
40%

Deal fra 17/9-2022

Nær Cirkusbygningen

- Rens
- Let peeling / enzympeeling
- Dyb ansigtsmassage (ansigt, nakke, decollete, hoved)
- Serum/creme

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Spa Studio deals

Yderligere beskrivelse

Spa Studio v. Janeta Professionel Beauty Care giver 40% rabat 60 min. Lifting Facial Treatment. DEAL pris kr. 357,- (Normalpris kr. 595,-). Med tiden bliver ansigtets kontur mindre skarpt, fordi den naturlige cellefornyelse bliver dårligere med alderen. Men Lifting Facial Treatment er et naturligt redskab, der effektivt bekæmper alderstegn. Ansigtsbehandlingen indeholder: Rens Let peeling / enzympeeling Dyb ansigtsmassage (ansigt, nakke, decollete, hoved) Serum/creme. Det lyder ikke af meget, men det er en særdeles effektiv behandling, som din behandler Jelena er meget dygtig til. Det anbefales at behandlingen gentages, så den virker optimalt til bekæmpelse af de første synlige alderstegn. Lifting Facial Treatment Ved brug af denne unikke teknik genoprettes ansigtets kontur og den naturlige vævs fornyelse stimuleres, på grund af den specifikke teknik der benyttes. Ansigtsløftningsmassage er en af de mest effektive naturlige teknikker, der findes. Det er ikke bare en påstand, men et resultat af en stor undersøgelse af teknikkens effekt på ansigtsvævet. Behandlingen blødgør det sammenpressede væv, får musklerne i ansigtet til at slappe af, styrker muskelrammen, som normalt med alderen bliver slappere og derved ændre ansigtskonturen sig. Hudens elasticitet forbedre sig væsentlig ved denne behandling, samtidig med, at teknikken aktiverer lymfesystemet og hjælper kroppen til at komme af med ødemer og affaldsstoffer, som kan være skadelige for blandt andet huden.  Din behandler Jelena færdiggjorde massageterapeut uddannelsen i 2017. Hendes hovedfokus har altid været på lifting ansigtsmassage også kaldet - Lifting Facial Treatment. Hun er derfor meget bevist omkring ansigtets muskler, plexus og lymfesystem, og ved lige præcis, hvordan disse områder behandles mest effektivt. Spa studio er Jelenas egen virksomhed med hovedfokus på Facial lifting Treatment/massage, Microneedling, Kemisk peeling, Flash-behandling, og dybderensning med ultralyd.Da hun har mange interesser indenfor skønhed, uddannede hun sig selvfølgelig også fra Skønhedsskolen tilbage i 2018. .  Jelena følger løbende mange forskellige kurser, så hun hele tiden er klædt godt på, så hendes kunder får den mest optimale behandling. "For mig er det en fornøjelse, at se mine kunders begejstring for behandlinger, der virker, og gør dem kønnere og yngre af udseende" Det er en kæmpe fornøjelse afslutter Jelena samtalen med et kæmpe smil. Skynd dig at købe denne deal. Du kan glæde dig til en behandler, der byder dig velkommen med åbne arme, og som har en professionel faglighed, som er helt i top.

Ekstra information

Gyldenløvesgade 6 1369 København K28 57 33 13

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 449,-
værdi:
899,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters hotstonemassage

Amager og Frederiksberg: Soulmassage

SoulMassages mission er at give ro - ikke blot i sind og krop, men også ånd og sjæl. Her er kælet for alle detaljer, og alt er nøje udvalgt for at sikre, at de kan tilbyde dig de mest fantastiske behandlinger. Efter massagen får du 15 minutters ansigtsbehandling.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
650,-
rabat 46%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times japansk ansigtsløft elelr kraniosakralterapi

Esbjerg: Treat Esbjerg

Japansk ansigtsløft er baseret på gamle japanske massageteknikker, der på naturlig vis giver dig en særlig glød og et løft af ansigtet. Massageteknikkerne bliver kombineret med ansigtszoneterapi, der stimulerer kroppens systemer samt nerve-, akupressur- og meridianpunkter.
 
tilbuds-billede
pris 500,-
værdi:
900,-
rabat 44%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters Ayurvedisk detox

Østerbro: Mind, Body and Soul

Denne ansigtsbehandling er baseret på en speciel 4000 år gammel ayurvedisk (traditionel indisk) teknik, der styrker og løfter ansigts-musklerne og styrker huden.
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide