Lej et Vildmarksbad eller en udendørs sauna

tilbuds-billede
675,-
Gå til tilbud
værdi:
1500,-,-
55%

Deal fra 16/3-2024

Aarhus C: Aarhus Vandsportscenter

Vildmarksbadet er traditionelt set en trætønde med dejligt varmt vand, som giver dig den ultimative udendørsoplevelse. Du kan også vælge udendørs sauna, som giver følelse af velvære i de køligere måneder.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt.ingen udløb. Prisen er for 3 dages leje. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Aarhus Vandsportscenter deals

Yderligere beskrivelse

Aarhus Vandsportscenter giver 35% rabat på 3 dages leje af et Vildmarksbad eller en udendørs sauna. DEAL pris kr. 675,- (Normalpris kr. 1500,-). Wellness og livskvalitet udendørs hele året! Hop med på trenden og prøv selv hvor fantastisk det er at nyde ren wellness og afslapning tættere på naturen. Vildmarksbadet er traditionelt set en trætønde med dejligt varmt vand, som giver dig den ultimative udendørsoplevelse. Du kan også vælge en dejlig udendørs sauna, som giver en fantastisk følelse af velvære og wellness i de køligere måneder. Dealen indeholder: 3 dages leje af et Vildmarksbad eller en udendørs sauna. DEAL pris kr. 675,- Værdi kr. 1500,- Bemærk/Evt. tillæg: Levering skal ske efter aftale og mod en merpris, der aftales med Aarhus Vandsportscenter. Brænde kan tilkøbes efter aftale. Der er lagt op til et par hyggelige stunder med denne deal, der helt sikkert er et kæmpe hit hos familie og venner. Vildmarksbad  Det er ren luksus og velvære at bade i et varmt Vildmarksbad uanset årstiden. I de kolde måneder kan du få nogle hyggelige stunder med familie og venner under åben himmel. Du mærker den friske brise, men sidder dejligt og varmt i dette skønne badekar med plads til 5 personer. Placering og opvarmning af dit Vildmarksbad Vildmarksbadet står på en trailer som du afhenter hos Aarhus Vandsportscenter. Du kan få Vildmarksbadet leveret mod en ekstra betaling og efter aftale. Men generelt er det super nemt selv at afhente Vildmarksbadet, og det skal forblive på traileren også under brug. Vildmarksbadet opvarmes med en brændeovn. Du kan købe brænde hos Aarhus Vandsportscenter, da det ikke er meget brænde man bruger af gangen, men det er ikke et krav. Nyd de kolde måneder med en udendørs Sauna Få wellness og livskvalitet på højt plan med en udendørs sauna med plads til 2 - 4 personer. Del denne fantastiske oplevelse med venner og familie. I kommer til at nyde den dejlige varme i de kolde måneder, hvor det er ren velvære at komme udefra den kolde luft, og ind i den varme sauna.Saunaen står på en trailer du kan placerer udendørs, hvor det passer dig. Du afhenter selv saunaen, men den kan leveres mod en ekstra betaling og efter aftale med Aarhus Vandsportscenter. Saunaen opvarmes med brænde, og det kan købes hos Aarhus Vandsportscenter, men er ikke et krav. Aarhus Vandsportscenter giver dig med denne deal muligheden for at give venner og familie den ultimative udendørs oplevelse i varme omgivelser. Glæd derfor dine nære ved at købe denne deal til en særdeles attraktiv pris.

Ekstra information

Studstrup strandvej 8541 Studstrup23 24 41 71

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 125,-
værdi:
249,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lær at sætte fiskegarn

Aarhus C: Aarhus Vandsportscenter

At lære at fiske med ruser og garn er ikke kun en praktisk færdighed, det er også en fantastisk oplevelse for både voksne og børn. Forestil dig at se spændingen i dine børns øjne, når de oplever den første gang, de trækker et garn op med friskfanget fisk. Det er en oplevelse for livet, som I sent vil glemme.
"Varer ca. 1,5 time. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 240,-
værdi:
400,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Leje af 3 mands kano

Egå: Aarhus Vandsportscenter

- Leje af 3 mands Alu Linder kano i 24 timer: 240,-
- Leje af 3 mands Alu Linder kano i 48 timer: 300,-
"Indtil 31. dec. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
500,-
rabat 30%
Gå til tilbud Læs mere mere

Leje af jolle til fiskeri - op til 4 personer

Egå: Aarhus Vandsportscenter

Du får 24 timers leje af Quicksilver-jolle med ekkolod og plads til 4 personer, inkl. 5 liter benzin samt introduktion.
"Hele 2024. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide