120 min. strandsurfing med privat instruktør

tilbuds-billede
750,-
Gå til tilbud
værdi:
1500,-,-
50%

Deal fra 21/4-2024

Rømø eller Oksbøl: OurStuff

Med lån af strandsurfer, hjelm og handsker samt privat instruktør, oplæring og sikkerhedsinstruktion. Du bestemmer selv om det skal være på Børmose Strand ved Oksbøl eller Sønderstrand på Rømø.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Indtil 1. okt. Min.12 år.
 
Se alle OurStuff deals

Yderligere beskrivelse

Our Stuff giver NU 50% rabat på 120 min. Strandsurfing med privat instruktør, lån af strandsurfer, hjelm og handsker for 2 personer. DEAL pris kr. 750,- (Normalpris kr. 1500,-). Elsker du et rigtig godt adrenalinkick, så er strandsurfing lige noget for dig. Du bestemmer selv om det skal være på Børmose Strand ved Oksbøl eller Sønderstrand på Rømø. Alle 3 strande har de optimale forhold, når der skal strandsurfes. Du skal bare booke den af de 2 strande, du ønsker, så kommer din private instruktør til dig.  Det får I i pakken: 120 min. Strandsurfing Lån af strandsurfer Lån af hjelm og handsker Privat instruktør, oplæring og sikkerhedsinstruktion Værdi kr. 1500,- Praktisk information:  Du skal være mindst 12 år for selv at køre. Alle starter med instruktion på vores lille bane. Det tager normalt kun 15-20 minutter at lære.  Du skal være iført hjelm.  Du skal holde afstand og følge instruktørens retningslinjer. Huskeliste: Eventuelt handsker, medmindre du ønsker at låne af OurStuff. Eventuelt egen hjelm, medmindre du ønsker at låne af OurStuff. Solcreme. Solbriller. Godt fodtøj og udetøj, der kan holde dig varm, da vinden kan føles lidt kold, når du kører. Yderligere information: Oplevelsen er meget vejrafhængig. Hvis vejret ikke er egnet til strandsurfing, forbeholder OurStuff sig derfor retten til at aflyse. Hvis det er tilfældet, kan du naturligvis gratis ombooke til en anden dag.  Steder: Sønderstrand, 6792 Rømø Børsmose strand, 6840 Oksbøl Actionfyldt naturoplevelse med vind i håret og fart i sejlene Sæt dig i strandsurferen, lad vinden gribe sejlet, og mærk suset, når du ræser hen ad stranden, mens du selvsikkert og til stor fornøjelse tæmmer vinden med dit sejl.  Om du kører 20 km/t eller 50, bestemmer du selv. Dygtige instruktører sikrer en tryg, sjov og fartrig dag på stranden – måske sammen med dine venner og familie? Efter din strandsurfing oplevelse er der mulighed for gratis lån af strandudstyr eller måske en skøn dukkert i bølgerne. Om Our Stuff Holdet bag OurStuff har mangeårig erfaring med undervisning i strandsurfing og afvikling af events på strandene ved Vesterhavet, der ifølge OurStuff er verdens bedste sandkasse og legeplads. OurStuff kan desuden præsentere flere landsholdssejlere, og støtter op omkring atleternes mål om at komme til OL i Paris i 2024. Er du heldig, kan du endda få en af dem som instruktør til din strandsurfing! Benyt dig af dealen i dag og book tid til en mindeværdig naturoplevelse med OurStuff.  Kunderne skriver på nettet: Super fed oplevelse. Søde medarbejdere - Marianne Flinke folk.og så er det bare sjovt - Morten Super oplevelse. Sikker instruktion. Udstyr er 100 i orden. Mulighed for køb af mad, is, kolde og varme drikke. Stole og borde til at slappe af ved, efter ræs på Europas mest egnede strande til strandsurf. Supported languages: DK, UK, DE...maybe more - Rasmus Det var en god oplevelse og meget sjov. Instruktørerne forklarer alt meget venligt og forståeligt - Lars  

Ekstra information

27 20 90 20

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 292,-
værdi:
499,-
rabat 41%
Gå til tilbud Læs mere mere

Mysterieløsning i alle byer - op til 6 personer

Landet over: Solve A Mystery

I dette mysterie er det jer, der er politibetjentene som skal opklare mysteriet om, hvem der har stjålet Danmarks dyreste maleri - Lisa Mona. Som historien udspiller sig, afhører i vidner og løser sjove og spændende opgaver, samtidig med at I oplever jeres by.
" Indtil d. 7. okt. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 78,-
værdi:
130,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Nyåbnet minigolfbane

Nær Fjerritslev: Slettestrand minigolf

- Minigolf for 1 person
- Valgfri fadøl eller sodavand
"21. maj - 30. juni." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
300,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lej SUP, jolle, kajak eller kano

Aarhus C: Aarhus Vandsportscenter

Aarhus Vandsportscenter lejer joller, sup boards, kajakker og kanoer ud til vandentusiaster på alle niveauer. Nyd en dag med familien eller vennerne - f.eks. i en deres joller, hvor der kan sidde flere i, og som er perfekt til hele familien.
" Indtil 31. dec Prisen gælder SUP-/paddlebræt." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide