Slip af med uønsket hårvækst

tilbuds-billede
270,-
Gå til tilbud
værdi:
450,-,-
40%

Deal fra 14/5-2022

Nær Rådhuspladsen: Amalthea Clinic

Glæd dig til en skøn behandling, der på nænsom vis, fjerner uønsket intim hårvækst og hårvækst ved bikinilinjen. Du bestemmer selv, hvor intim din Brazilian voksbehandling skal være.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Udvidet fortrydelsesret Indtil d. 15. jun.
 
Se alle Amalthea Clinic deals

Yderligere beskrivelse

Amalthea Clinic giver 40 % rabat på en Brazilian inkl. bikinilinje. DEAL pris kr. 270,- (Normalpris kr. 450,-) Glæd dig til en skøn behandling, der på nænsom vis, fjerner uønsket intim hårvækst og hårvækst ved bikinilinjen. Du bestemmer selv, hvor intim din Brazilian voksbehandling skal være. Lidt om voksbehandlingen. Hos Amalthea Clinic bruges Hot wax af mærket Lycon. Der findes to slags varm voks i klinikken, en der er til tykt hår og en til tyndere hår. Det er vigtigt, at den rigtige voks vælges, så huden ikke beskadiges. Under hele voksbehandlingen bruges fire forskellige olier og cremer for at beskytte din hud mod skader, rifter eller irritation. Først renses huden grundigt, og derefter behandles huden med olier med bisabolol og calendula. Denne proces vil holde voksen væk fra huden og gøre, at den kun klæber til håret. Efter voksbehandlingen fugtes og lindres huden. Der bruges til dette en creme med Tasman bær og kamille. Processen afsluttes med Aloe Vera gel, for at sikre det mest fantastiske resultater. Amalthea Clinic. Giovanna der ejer klinikken har en klar vision. "Jeg ønsker at give mine kunder den mest optimale behandling, og en service og professionalisme, der gør, at mine kunder altid føler sig i trygge hænder hos mig" fortæller Giovanna. Giovanna er oprindelig fra Grækenland, men har boet og arbejdet de sidste mange år i Danmark. Hun er oprindeligt uddannet kosmetolog fra Kapodistrian University i  Athen, og er desuden professionel massør. Med denne deal får du en rigtig flot og effektiv voksbehandling, hvor den uønskede hårvækst er fjernet på en nænsom og effektiv måde. Giovanna sørger desuden for, at du får den bedste vejledning, så resultatet bliver, som du ønsker det.

Ekstra information

Larsbjørnsstræde 11 1454 København K26 55 27 47

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
300,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Voksbehandling

Rødovre: Beauty Clinique

Slip for at bøvle med hårfjerning derhjemme. I den hyggelige skønhedskli-nik anvendes kun naturlige og økologiske produkter til alle behandlinger, kun det bedste er godt nok for dig. Enten ben, armhuler eller ryg.
"Udvidet fortrydelsesret. Prisen gælder for armhuler. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 117,-
værdi:
195,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bliv hårfri

Amager: Beauty Clinic

Voksbehandling: så du slipper for uønsket hårvækst på ben og i armhuler.
"Pt. ingen udløb. Pris gælder: Voks af armhuler. Tidsbestilling påkrævet. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
697,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

Voks af underben, bikinilinje og armhuler

Åbyhøj: Zahra Wellness

De fleste kvinder ønsker at slippe for uønsket hårvækst forskellige steder på kroppen. Når hårene begynder at vokse ud de forkerte steder på krop-pen, føler man sig ofte usoigneret. Den følelse slipper du for med en effektiv voks af underben, bikinilinje og armhuler hos Zahra Wellness.
"Indtil 1. aug. Booking påkrævet. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide