Braziliansk voks eller sugaring

tilbuds-billede
269,-
Gå til tilbud
værdi:
450,-,-
40%

Deal fra 29/5-2024

Amager: Beautyclinic by Hilala

Om det er sommer eller vinter, så er det altid rart med en Braziliansk behandling, så slipper du for skæmmende hår ved bikinilinjen. Ii klinikken behandles der både med sugaring og voks.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløb. .
 
Se alle beautyclinic deals

Yderligere beskrivelse

Beautyclinic på Amagerbrogade tilbyder lige nu 40% rabat på 1 x Braziliansk voks eller sugaring behandling. Dealpris kr. 269,- (Normalpris kr 450,-) Om det er sommer eller vinter, så er det altid rart med en Braziliansk behandling, så slipper du for skæmmende hår ved bikinilinjen.  I dag behandles der i klinikken både med sugaring og voks. Det er individuelt, hvad den enkelte fortrækker, derfor har du med denne deal mulighed for selv at vælge. Sugaring Behandlingen er en sikker og en blid måde at fjerne hår på kroppen. Den er effektiv til alle hudtyper, selv til den mest sensitive hud er den velegnet. Huden bliver mindre irriteret ved denne behandling, og den efterlades blød og smuk.  Voks Klinnikken benytter sig af Lycon voks, som er blandt de mildeste og mest skånsomme voksbehandlinger, der benyttes i dag. En voksbehandling er hårfjerning, hvor håret fjernes med rod og er en nem og økonomisk måde at blive hår fri i længere tid af gangen.  Uanset valg af behandlingstype er du sikret en effektiv og skånsom fjernelse af uønsket hårvækst. Hilala som ejer klinikken sikre dig en professionel og effektiv behandling, så du kan trygt købe denne deal.  Hilala har mange flotte anmeldelser der understreger, at hun er særdeles professionel og serviceminded.  Kunderne skriver på nettet: "Jeg har netop skrevet den allerbedste anbefaling til Hilala og Ali på Trustpilot. Jeg vil anbefale at læse den. Hold nu op I er begge så super professionelle og dygtige. Mine bedste anbefalinger herfra. Jeg er en lykkelig kvinde." - Connie "Fra du træder ind ad døren, føler man sig meget velkommen. Det er en dejlig lys klinik med en lille sofa hvor man kan vente på det bliver ens tur. Behandlingerne bliver udført med høj hygiejne og professionalitet og Hilala er altid opdateret med de seneste trends og hun lytter altid hvis man har hørt om noget spændende i branchen om det er teknikker eller produkter. Det er ikke sidste gang jeg kommer der. Tak for god behandling" - Karina "Supersød og dejligt med personlig service, tak" - Hanne "Hilala er virkelig dygtig til alle wax- og sugaring behandlinger. Det eneste sted jeg kommer, når jeg er hjemme i Danmark!" - Cecilie "Altid et godt resultat hos Beauty Clinic by Hilala. Har flere gange fået lavet lash lift og ansigt behandling af Hilala og Ali og får altid et perfekt resultat som holder længe..meget længere end flere andre klinikker jeg har prøvet gennem tiden. Jeg kan varmt anbefale Beauty Clinic by Hilala for deres professionalisme, dygtige behandlere og top produkter." - Karima

Ekstra information

Amagerbrogade 55 st. tv. 2300 København S42 75 17 79

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
500,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Øjenbrynsløft

Amager: Beautyclinic

- Laminering af bryn - øjenbrynsløft
- Retning af bryn
- Farvning af bryn
"Ingen udløb pt. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 237,-
værdi:
395,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Behandling med shellac

Amager: Beautyclinic

Shellac forskønner dine negle og er for dig, der ønsker smukke negle i længere tid, da produktet bevarer glansen i op til 2-3 uger. Produktet kombinerer den nemme og hurtige påføringsteknik fra lakken med det holdbare resultat fra geléen, hvilket gør dine negle meget stærkere.
"Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 225,-
værdi:
380,-
rabat 41%
Gå til tilbud Læs mere mere

Valgfri voksbehandling

Aalborg: Hairandbeautysalon.dk

Samira søger altid at højne hendes faglighed og tager løbende kurser og får undervisning inden for frisørfaget, massage og kosmetolog, hvilket betyder, at hun i dag kan kalde sig certificeret behandler.
" Til d. 3. aug. Pris gælder: Arme og armhule" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide