Lækker 2 retters indisk menu med ris

tilbuds-billede
166,-
Gå til tilbud
værdi:
236,-,-
30%

Deal fra 4/3-2024

Østerbro: Maharaja Østerbro

Har du endnu ikke lagt vejen forbi Maharaja på Østerbro, er dette en oplagt mulighed. Du får denne lækre menu, der kan få mundvandet til at løbe. Det er kræs for dine smagsløg.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ikke nogen udløbsdato. Både som takeaway og i restauranten.
 
Se alle Maharaja Østerbro deals

Yderligere beskrivelse

Restaurant Maharaja tilbyder 36% rabat på deres Maharaja Special, en velsmagende 2 retters indisk menu med ris for 1 person. DEAL pris kr. 166,- (Normalpris kr. 236,-). Kender du det indiske køkken, har du sikkert hørt om den anmelderroste restaurantkæde Maharaja. Stedet har fået mange flotte kokkehuer og stjerner i de danske medier.  Har du endnu ikke lagt vejen forbi Maharaja på Østerbro, er dette en oplagt mulighed. Du får denne lækre menu, der kan få mundvandet til at løbe. Det er kræs for dine smagsløg. Maharaja Special menuen indeholder: Forret: Onion Bhaji, løgskiver med kikærtens mel steget i friture, serveres med salat og dressing. Hovedret: Chicken Tikka Masala. Tandoori kylling bryst tilberedt med tomater, løg peberfrugt i sovs. Tilbehør: Rice Pulao halv stegte Basmati ris med Safran.  Menuen er meget populær blandt danskerne. Den passer fint til den Nordiske elegance, der kendetegner det nordiske køkken kombineret med de klassiske indiske retter. Restaurant Maharaja Er en indisk restaurantkæde af høj kvalitet, hvor der lægges vægt på den indiske mad tradition. Alle retternes krydderier tilpasses gæsterne individuelle behov og ønsker, og blevet et af Restaurant Maharajas varemærker. Take away er blevet en populær del af Restaurant Maharaja på Østerbro. Der tilberedes mange Take away retter dagligt, og stedet er i dag blandt de mest kendte spisesteder i København, som også serverer Take away. Glæd dig selv, dine venner eller familie med en deal på denne lækre indiske Take away menu, som altid vil glæde dig og dine gæsters smagsløg. Gæsterne skriver på nettet: Rigtig lækre hjemmelavede retter. Gode currys, naan, papadum, raita og mango lassi. Et meget venligt og imødekommende personale, der var meget opmærksomme på at vi gæster havde det godt og at maden smagte - Jeppe Igen dejlig mad - thali meal stærkt smagfuldt og god servering - Kristian Smagfuld, stærk og godt - Ingela Fantastisk lækker mad til en fair pris. Jeg oplever en god stemning og elskværdig betjening. Tak for en god oplevelse - Pierre  

Ekstra information

Strandboulevarden 67 2100 København Ø35 43 71 73

Lignende tilbud

tilbuds-billede

50% rabat på alle menuer og retter

Østerbro: Maharaja Østerbro

Hos Maharaja Østerbro kan du pt. få 50% rabat på alle menuer og retter - gælder dog ikke drikkevarer. Køb din rabatkupon med det samme - den koster kun kr. 49,-.
"Pt. ingen udløb. Gælder ikke fre. - søn. Rabatten gælder ikke på drikkevarer. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 269,-
værdi:
394,-
rabat 32%
Gå til tilbud Læs mere mere

Indisk menu

Østerbro: Maharaja Østerbro

Vælg mellem følgende deals:
- 5 retters Maharaja-menu for 1 person
- 4 retters Sardar-menu for 1 person
"Pt. ingen udløbsdato. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 145,-
værdi:
223,-
rabat 35%
Gå til tilbud Læs mere mere

2-retters indisk menu med mango lassi

Østerbro: Maharaja Østerbro

- Vælg mellem 2 hovedretter: kylling spinach eller kylling i karry
- Derudover får du 1 skøn mango lassi
"Pt. ingen udløbsdato. Kun til frokost. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide