Lækker indisk menu

tilbuds-billede
165,-
Gå til tilbud
værdi:
236,-,-
30%

Deal fra 13/5-2024

Østerbro: Maharaja Østerbro

Tandoori-marinerede, benfri kyllingestykker tilberedt med friske tomater, løg og peberfrugt i karrysovs. Chicken Tikka Masala er en populær ret i Danmark, og den suppleres med lækkert naanbrød og ris som tilbehør.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ikke nogen udløbsdato. Både som takeaway og i restauranten.
 
Se alle Maharaja Østerbro deals

Yderligere beskrivelse

Maharaja Østerbro giver 30 % rabat på den velsmagende Maharaja Deepak Menu for 1 person bestående af Chicken Tika Masala, ris, naanbrød og en 33 cl. Dansk vand for 1 person. DEAL pris kr. 165,- (Normalpris kr. 236,-) Lækker indisk mad med friske råvarer, det er kendetegnet for Maharaja Østerbro, der altid levere en gastronomisk oplevelse fra det indiske køkken. Chicken Tikka Masala Tandoori-marinerede, benfri kyllingestykker tilberedt med friske tomater, løg og peberfrugt i karrysovs. Chicken Tikka Masala er en meget populær ret i Danmark, og den suppleres selvfølgelig altid med et lækkert naanbrød og ris som tilbehør. Rettens krydderier tilpasses altid dine smagsløg efter samråd med din tjener. Har du bestemte ønsker oplyses dette bare ved bestillingen. Maharaja Østerbro Det er altid hyggeligt at spise i restauranten Maharaja, men værdibeviset kan også bruges til take away, så det er helt op til dig om, du vil nyde menuen i hjemlige omgivelser eller i den hyggelige restaurant. Maharaja's tjenere og kokke står parat til at give dig en vellykket og velsmagende kulinarisk oplevelse, og en service, hvor du altid bliver mødt med et smil og en kæk bemærkning. Gæsterne skriver på nettet: Rigtig lækre hjemmelavede retter. Gode currys, naan, papadum, raita og mango lassi. Et meget venligt og imødekommende personale, der var meget opmærksomme på at vi gæster havde det godt og at maden smagte - Jeppe Fik menuen " Maharaja Style " hvor man fik forskellige små retter med tilbehør. Det var en god oplevelse... I roligt tempo - Jan Fantastisk dejlig smag. Lækker mad. Og så fik vi resterne med hjem - Michael Som altid er kvaliteten i top. Der er ikke noget at udsætte på maden og betjeningen. Helt klart en anbefaling herfra - Jonas

Ekstra information

Strandboulevarden 67 2100 København Ø35 43 71 73

Lignende tilbud

tilbuds-billede

50% rabat på alle menuer og retter

Østerbro: Maharaja Østerbro

Hos Maharaja Østerbro kan du pt. få 50% rabat på alle menuer og retter - gælder dog ikke drikkevarer. Køb din rabatkupon med det samme - den koster kun kr. 49,-.
"Pt. ingen udløb. Gælder ikke fre. - søn. Rabatten gælder ikke på drikkevarer. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 166,-
værdi:
236,-
rabat 30%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lækker 2 retters indisk menu med ris

Østerbro: Maharaja Østerbro

Har du endnu ikke lagt vejen forbi Maharaja på Østerbro, er dette en oplagt mulighed. Du får denne lækre menu, der kan få mundvandet til at løbe. Det er kræs for dine smagsløg.
"Pt. ikke nogen udløbsdato. Både som takeaway og i restauranten. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 269,-
værdi:
394,-
rabat 32%
Gå til tilbud Læs mere mere

Indisk menu

Østerbro: Maharaja Østerbro

Vælg mellem følgende deals:
- 5 retters Maharaja-menu for 1 person
- 4 retters Sardar-menu for 1 person
"Pt. ingen udløbsdato. . " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide