60 minutters kraniosakralterapi

tilbuds-billede
349,-
Gå til tilbud
værdi:
700,-,-
50%

Deal fra 25/2-2024

Valby: Kranio Sakral Terapi v. Per Toftsø

Der arbejdes primært med fødder, hofte, nakke og hoved. Behandlingen foregår fuldt påklædt. De fleste af teknikkerne er så blide, at de foregår med et tryk på maks. 5 gram.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato. . Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Kranio Sakral Terapi v. Per Toftsø deals

Yderligere beskrivelse

Kranio Sakral Terapeut Per Toftsø tilbyder lige nu 50% rabat på 60 minutters Kranio Sakral Terapi. Dealpris kr. 349,- (Normalpris kr. 700,-).  En behandling starter med en lille snak om hvilke problematikker der skal arbejdes på. Derefter laves et par enkelte små øvelser, for at give mig et indblik i din krops bevægelighed samt restriktioner. Der arbejdes primært med fødder, hofte, nakke og hoved. Behandlingen foregår fuldt påklædt, og da det er vigtigt at du slapper helt af under behandlingen, skal du have tøj på som du føler dig godt tilpas i. De fleste af teknikkerne er så blide, at de foregår med et tryk på max. 5 gram. Efter en behandling kan du godt blive lidt øm i kroppen. Selvom behandlingen er meget blid, arbejder kroppen videre i dagene efter, derfor er det en god idé at drikke rigeligt med vand. Per Toftsø Din behandler, Per Toftsø, er uddannet Kranio Sakral Terapeut hos "Bedre Funktion - Bedre Liv" v. Lisbeth Reinhold, og Per har om nogen erfaret på egen krop, hvor effektiv og livsændrende Kranio Sakral Terapi kan være.  Efter flere år med store rygsmerter og mange forskellige forsøg med behandlingsmetoder, forvandlede Kranio Sakral Terapi et liv i smerte til et liv uden. Jobbet blev skiftet ud og uddannelsen til Kranio Sakral Terapeut påbegyndt.  I dag hjælper Per Toftsø mange andre mennesker til et bedre liv uden smerter og har ekspertise indenfor bindevævs massage, smertelindring samt kroppens bevægeligehed og restriktioner. Benyt dig af dealen i dag og påbegynd rejsen mod et liv uden smerter.  Klienter skriver på nettet:  Mega god og den bedste oplevelse! Jeg har længe gået rundt med ondt i lænden, og i ryggen. Jeg har prøvet diverse massager og terapier. Det var først hos Per, at jeg kunne mærke en vedvarende ændring, og mine smerter er nu helt væk! Absolut den største anbefaling herfra! - Kristine Per er helt klart anbefalelsesværdi. Jeg har modtaget mange behandlinger igennem mit liv, og er selv udannet massør, og syntes at per har gode hænder og et oprigtigt ønske om at hjælpe, jeg gik der fra let som en fjer og med masser af energi. - Emil Vores 4 måneder gammel baby og jeg havde en rigtig god oplevelse hos Per. Vores søn på 4 måneder havde svært ved at finde ro og sov dårligt om natten samt gylpet meget. Efter kun en behandling hos Per, kan vi allerede mærke forskel. Per tog sig rigtig godt af vores søn, og tjekkede ham godt og grundigt igennem og behandlede ham på en nænsom men effektiv måde! Derudover har jeg haft smerter i min lænd efter fødslen og efter en behandling er smerterne væk.Kæmpe anbefaling herfra. - Anja

Ekstra information

Godthåbsvej 101 2000 Frederiksberg22 66 15 58

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
650,-
rabat 46%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times japansk ansigtsløft elelr kraniosakralterapi

Esbjerg: Treat Esbjerg

Japansk ansigtsløft er baseret på gamle japanske massageteknikker, der på naturlig vis giver dig en særlig glød og et løft af ansigtet. Massageteknikkerne bliver kombineret med ansigtszoneterapi, der stimulerer kroppens systemer samt nerve-, akupressur- og meridianpunkter.
 
tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

50 minutters kranio-sakral terapi

København S: Body Repaired

Kranio-sakral er en meget blid, dybdegående behandlingsform, der indvirker på kraniets eget åndedræt, Kranio-sakral pulsen, som er rytmen i den rygmarvsvæske, der omgiver hjerne og rygmarv.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 500,-
værdi:
1000,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters kombinationsbehandling

Frederiksberg: ReGenerating Klinik

Sæt kryds i kalenderen til 90 minutters MIG-tid! Med denne deal kan du få løsnet op i både krop og sind, du får nemlig en fantastisk kombinationsbehandling bestående af både massage, zoneterapi, kraniosakralterapi og healing.
" Ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide