Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Online pizzaskole med Gorm Wisweh

tilbuds-billede
95,-
Ikke aktivt
værdi:
190,-,-
50%

Deal fra 2/7-2022

Bag tynde, sprøde pizzaer hjemme hos dig selv

Som noget helt exceptionelt, kan du nu lære at bage som og af manden selv og få unikke pizza-teknikker gennem Gorms Online Pizzaskole. Overrask familien med hjemmelavede pizzaer eller inviter vennerne på pizzadyst.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos special.dk - af Early Bird
special.dk - af Early Bird

Live-streaming d. 4. sep. kl. 16-18.
 
Se alle pizzaskole Gorm Wisweh deals

Yderligere beskrivelse

Kort om denne SPECIAL Du betaler 95 kr. (normalpris 190 kr.) for følgende: Online pizzaskole med Gorm som guide søndag d. 4. september 2022 kl. 16-18 Du modtager link til live-streaming på Teams Indkøbsliste og opskrifter til 2 forskellige pizzaer Bliv klogere på hæveteknikker, gluten, smagsbalancer og råvarevalg m.m. Saml venner, kollegerne eller børn til pizza sjov Bag pizzaer som Gorm Nu har du chancen for at blive en ligeså ferm pizzabager som Gorm Wisweh - pizzakongen, som først indtog skærmen som tv-kok og efterfølgemde i eget navn, skabte sig et stærkt, anset brand. Gorm er kendt for sine super tynde, lette og delikate bunde med topping af italienske, klassiske smage. Unik, online pizzaskole Som noget helt exceptionelt, kan du nu lære at bage som og af manden selv og få unikke pizza-teknikker gennem Gorms Online Pizzaskole. Overrask familien med hjemmelavede pizzaer eller inviter vennerne på pizzadyst. Gorms Pizzaskole er den unikke madoplevelse, der kan samle venner og kolleger, store og små, gamle som unge til et hyggeligt, fælles pizza-projekt. Sådan fungerer det Ved køb af denne SPECIAL modtager du: Link til Teams med live-streaming søndag d. 4. september kl. 16-18 Indkøbsseddel Opskrifter Derefter er det bare sjov og læring med Gorm i eget køkkenet. Gorm's Website CVR: 33952015

Ekstra information

Gorms

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Endagstur til Föhr

Föhr: Opsamling i Middelfart

I Nordtykland ligger en smuk, frodig vadehavsø med lange hvide strande, idylliske landsbyer og grønne naturlandskaber - det er Föhr, vi taler om. Nyd en tur, hvor I både bliver guidet og får tid til at udforske på egen hånd.
"Den 27. aug. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 125,-
værdi:
249,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lær at sætte fiskegarn

Aarhus C: Aarhus Vandsportscenter

At lære at fiske med ruser og garn er ikke kun en praktisk færdighed, det er også en fantastisk oplevelse for både voksne og børn. Forestil dig at se spændingen i dine børns øjne, når de oplever den første gang, de trækker et garn op med friskfanget fisk.
"Varer ca. 1,5 time. " - all2day
 
 
tilbuds-billede

Julekoncert med Caroline Henderson

I kirker landet over: Med Caroline Henderson

Sammen med sit faste hold bestående af pianist Nikolaj Hess og guitarist Gustaf Ljunggren, vil Caroline Henderson vedligeholde den samlende tradition i smukke rammer landet over.
" Udvalgte datoer fra Nov. - dec. Også hos Spotdeal" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide