Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Unik hud- og kropspleje

tilbuds-billede
510,-
Ikke aktivt
værdi:
850,-,-
40%

Deal fra 6/5-2023

Randers: Helse & Trivsel

Romina er særdeles veluddannet og dygtig inden for sit felt. Med denne deal er du sikret en hel unik hud- og kropspleje, der gør noget godt for kroppen og din ansigtshud.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Prisen på behandlinger varierer. Pt. ingen udløbsdato. . Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Helse & Trivsel deals

Yderligere beskrivelse

Helse & Trivsel tilbyder 40% rabat på 60 minutters Unik hud- og kropsplejebehandling med tørbørstning, kropsmassage og en afsluttende ansigtsbehandling. DEAL pris kr. 510,- (Normalpris op til kr. 850,-). Ekstra vitalitet og fornyelse det vil du føle efter denne fantastiske behandling hos Romina Betgevergiz, som trods sit udenlandsk klingende navn taler flydende dansk med århusiansk accent. Romina tilbyder altid mange spændende behandlinger, og hun er særdeles veluddannet og dygtig indenfor sit felt.  Med denne deal er du sikret en hel Unik hud og kropspleje, der gør noget godt for kroppen og din ansigtshud. Behandlingen indledes med en speciel børste kaldes Luffa, der bruges til tørbørstning (Kropspeeling). Børsten tager du med dig hjem efter den afsluttende behandling.  Denne type krops peeling som Helse & Trivsel tilbyder dig, er især godt for din blodcirkulation, samtidig med den giver en fantastisk god peeling effekt og giver din hud en flot ensartet kulør.  Kropsbehandlingen afsluttes med en fantastisk kropsmassage i luksus olier efter eget valg. Det er bare ren velvære for krop og sjæl, som du bestemt ikke vil misse. Til sidst afsluttes med en ansigtsbehandling, hvor der bruges ansigtsdamp med ozon, som er rigtig godt for hudens cellefornyelse. Ansigtsbehandlingen består af: Rens Tonic Peeling Ansigtsdamp med ozon Ansigtsmaske Øjenmaske Afsluttende cremer. Det er rigtige kvalitetsprodukter, der bruges i forbindelse med denne deal, og du får en speciel oplevelse hos Romina, der altid sørger for kunden er i centrum. Glæd dig til en fantastisk behagelig og underholdende oplevelse, der gør, at du altid får lyst til at komme tilbage på briksen hos Romina til endnu en behandling.

Ekstra information

Langgade 65, kld. tv. 8920 Randers NV50 14 06 07

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 699,-
værdi:
1225,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

120 minutters behandling

Kirke Eskilstrup: Shiatsu Terapeut Vivi Lindegaard

Dealen er gældende til 120 min. med Japansk Facelifting inkl. shiatsu massage. Behandlingen er afstressende og giver fornyet energi. Derud-over har den også effekter som: opstramning af hud, fjernelses af væske-ophobninger osv.
"Pt. ingen udløbsdato. Tidsbestilling påkrævet. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 449,-
værdi:
899,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters hotstonemassage

Amager og Frederiksberg: Soulmassage

SoulMassages mission er at give ro - ikke blot i sind og krop, men også ånd og sjæl. Her er kælet for alle detaljer, og alt er nøje udvalgt for at sikre, at de kan tilbyde dig de mest fantastiske behandlinger. Efter massagen får du 15 minutters ansigtsbehandling.
"Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 500,-
værdi:
900,-
rabat 44%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters Ayurvedisk detox

Østerbro: Mind, Body and Soul

Denne ansigtsbehandling er baseret på en speciel 4000 år gammel ayurvedisk (traditionel indisk) teknik, der styrker og løfter ansigts-musklerne og styrker huden.
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide