Parafin behandling - effektiv mod slide og ledegigt

tilbuds-billede
179,-
Gå til tilbud
værdi:
299,-,-
40%

Deal fra 24/3-2024

København N: Copenhagen Beauty Clinic

Meget blødgørende for huden og glatter effektivt din hud på hænder og fødder samtidig med blodcirkulationen øges. Behandlingen har desuden vist sig at være særdeles effektiv mod slide eller ledegigt.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

P.t. ingen udløbsdato. Pris gælder behandling til hænder. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Copenhagen Beauty Clinic deals

Yderligere beskrivelse

Copenhagen Beauty Clinic tilbyder 40% rabat på en parafin behandling til hænder eller fødder. DEAL pris fra 179,- (Normalpris op til kr. 349,-) Parafin behandlingen er meget blødgørende for huden, og glatter effektivt din hud på hænder og fødder samtidig med blodcirkulationen øges. Behandlingen har desuden vist sig at være særdeles effektiv mod slide eller ledegigt. Vælg mellem følgende 2 DEALS: DEAL 1 : 30 min. Parafin behandling til hænder DEAL pris kr. 179,- Værdi kr. 299,- DEAL 2 : 30 min. Parafin behandling til fødder DEAL pris kr. 209,- Værdi kr. 349,- Effekten af en parafin behandling er særdeles effektivt uanset om, det er fysiske eller kosmetiske problemer, du døjer med. Det er aldrig for tidligt at begynde med parafin behandlinger, da de virker forebyggende på tørre og sprukne hænder, og ubehaget der følger ved slide og ledegigt. Gæsterne skriver på nettet: Altid den bedste oplevelse at komme ind hos Copenhagen Beauty Clinic! Personalet er så søde og imødekommende, og man føler straks at man er i trygge hænder! I 2,5 år har jeg fået lavet de smukkeste vipper hos Mie! Kæmpe anbefaling herfra. - Freja Shifa tilbyder de bedste ansigtbehandlinger og tager dig med igennem behandlingen og forklarer imens hvordan det fungerer. Hun specialiserer behandlingen så den passer til din hud og dit behov. Udover det er klinikkens personale alle sammen helt fantastiske. Mie er den bedste til eyelashextensions på markedet og laver de smukkeste vipper perfekt efter ønske og holder ens egne vipper sunde imens. Tusind tak for jer. - Emilia Shifa er så serviceminded overfor sine kunder og yder en god professionel vejledning i forhold til mine ansigtsbehandlinger. Glæder mig til at jeg snart skal have ordnet øjenbryn, jeg ved at jeg er i trygge hænder. - Carina Fantastisk service og en super sød negleteknikker! Kan klart anbefales! - Rita

Ekstra information

Jagtvej 76 2200 København N27 84 80 75 / 28 44 04 91

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
350,-
rabat 57%
Gå til tilbud Læs mere mere

20 min. LED Lysterapi

København N: Copenhagen Clinic

LED Lysterapi bruges med succes effektivt til alle hudtyper, den er især velegnet til sensitive hudtyper som acne, roche (rødmende) hud, couperoce hud (grove porer og rødlig hud) samt anti- age.
"Pt. ingen udløb. Tidsbestilling påkrævet. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 min. zoneterapi

Amager: Body Repaired

Lider du af stress, søvnløshed eller barnløshed så har du måske løsning-en på dit problem her. Zoneterapi er i dag en meget anerkendt behand-lingsform. Det er en udrensende behandling.
"Pt. ingen udløb. Booking påkrævet. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters behandling

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Du får:
- 60 minutters zoneterapi
- 30 minutters ansigtsmassage
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide