60 minutters effektiv massage med Cupping

tilbuds-billede
250,-
Gå til tilbud
værdi:
500,-,-
50%

Deal fra 28/2-2024

Aalborg: Akupeng - Akupunktur & Massage

Går du med smerter eller spændte muskler er denne massageform lige noget for dig. Cupping er en anderledes men særdeles effektiv kinesisk medicinsk massageteknik, der virker både på overfladen og i dybden.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ikke nogen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Akupeng - Akupunktur & Massage deals

Yderligere beskrivelse

Akupeng Akupunktur & Massage giver 50 % rabat på 45 min Cupping. DEAL pris kr. 250,- (Normalpris kr. 500, -) Går du med smerter eller spændte muskler er denne massageform lige noget for dig. Cupping er en anderledes men særdeles effektiv kinesisk medicinsk massageteknik, der virker både på overfladen og i dybden. Behandlingen kan effektiv lindre smerter, spændinger og ømhed i musklerne. Cupping Behandlingen udføres ved, at man placerer glas-, plastik- eller silikonekopper på kroppen for at skabe et sug, som øger cirkulationen og blodgennemstrømningen, der hvor kopperne er placeret. Behandlingen er især effektiv mod: Spændte muskler Muskelsmertersmerter i lænden Hovedpine Migræne Ledsmerter Væskeophobninger Appelsinhud m.m. Behandlingen er især effektiv til lindring af smerter, spændinger og ømhed af muskler. Cupping bør ikke anvendes af: Gravide Patienter med blødningsforstyrrelser som f.eks. hæmofili Patienter, der behandles med antikoagulantia Hvem er din behandler? Yuan Peng er professionelt uddannet TCM-akupunktør på en af Danmarks bedste skoler for traditionel kinesisk medicin og akupunktur.Yuan Peng er kendt for at tage sig god tid til at afdække sine klienters problemstillinger og behov. Hun er en meget dygtig behandler, der igennem en årrække har oparbejdet et rigtig godt omdømme i Aalborg området.   Hos Akupeng - Akupunktur & Massage i Aalborg er du med denne deal i de absolut bedste og mest professionelle hænder, du kan ønske dig. Kunderne skriver på nettet: Jeg kan stærkt anbefale Yuan. Hun er sympatisk og rigtig dygtig, man mærker man er i gode hænder.Blev behandlet for stress og søvnproblemer. Kommer helt sikkert tilbage, hvis der bliver behov for det - Allan Jeg kan kun anbefale Akupeng Akupunktur & Massage. Det har været en god oplevelse fra første konsultation. Det hjælper på de skavanker jeg er kommet med og jeg er blevet taget seriøst. Der er en dejlig afslappet atmosfære og et virkelig rart sted at komme - Jan Hos AKUPENG får man super god behandling. Yuan Peng er sød, imødekommende og meget professionel - Trine

Ekstra information

Bjørumvej 7 9200 Aalborg SV53 79 00 81

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 510,-
værdi:
850,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kinesisk fysiurgisk massage

Aalborg: Akupeng - Akupunktur & Massage

Fysiurgisk massage er en effektiv massageteknik, men den kinesiske variant Tuina er endnu mere effektiv, derfor bør du ikke snyde dig selv for denne massage, du nu kan købe til en fordelagtig pris.
"Pt. ikke nogen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 250,-
værdi:
500,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 eller 60 minutters akupunktur

Aalborg: Akupeng - Akupunktur & Massage

Er du en af de mange danskere, der lider af kroniske smerter, stress, angst, hovedpine, migræne, allergi og søvnløshed, så er akupunktur lige den rigtige behandlingsform for dig.
" Ikke nogen udløbsdato pt. Pris gælder 45 min. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 295,-
værdi:
650,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

60-90 minutters massage

Østerbro: Bodylounge

- Velværemassage, 60 min. (295 kr.)
- Fysiurgisk massage, 60 min. (375 kr.)
- Gravidmassage, 60 min. (395 kr.)
- Healingmassage, 90 min. (445 kr.)
" Indtil d. 25. nov." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide