Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

60 minutters massage

tilbuds-billede
375,-
Ikke aktivt
værdi:
700,-,-
46%

Deal fra 7/3-2024

Indre By: Just Feel Relaxed

- 60 min. velværemassage (375 kr.)
- 60 min. sportsmassage (399 kr.)
- 60 min. slip-af-med-smerterne-massage (399 kr.)

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Just Feel Relaxed deals

Yderligere beskrivelse

Just Feel Relaxed tilbyder op til 42 % rabat på 60 min. wellnessmassage, sportsmassage eller slip af med smerterne massage. DEAL pris fra kr. 375,- (Normalpris op til kr. 850,-) Massage kan være den rene selvforkælelse, samtidig med den kan løsne op i spændte og ømme muskulaturer. Just Feel Relaxed giver dig muligheden for at vælge lige netop den massage, der passer bedst til dig. Vælg mellem følgende 3 DEALS: DEAL 1: 60 min. Wellnessmassage DEAL pris kr. 375,- Værdi kr. 700,- DEAL 2: 60 min. Sportsmassage DEAL pris kr. 399,- Værdi kr. 800,- DEAL 3: 60 min. Slip af med smerterne DEAL pris kr. 399,- Værdi kr. 850,- Det kan være svært at vælge den rigtige massage, der dækker dit behov, men i det efterfølgende kan du læse lidt om de forskellige massager.  Wellnessmassage Dette er en blidere form for massage, den får dig til at slappe af i muskulaturen, samtidig med at du kan mærke massagen har en positiv afslappede effekt på din mentale tilstand. Det er en behandling, der er ren luksus for krop og sjæl. Sportmassage Dette er dybdegående massageform, der er lidt hårde end den traditionelle fysiurgiske massage. Oplever du ømme muskler og spændinger forskellige steder i kroppen, så er det måske denne behandling, der er den rette for dig. Slip af med smerterne Dette er massage, der både er dybdegående men samtidig afslappende. Massøren finder de punkter på din krop, der er ømme, og fokuserer den dybdegående massage på disse områder, samtidig med kroppen får en afslappende massage, der får din muskulatur og dit sind til at slappe af. Just Feel Relaxed Din massør er Luciano Sossiatoder der er 35 år gammel, og har en uddannelse som massør. Han har arbejdet de sidste 5 år som fuldtids professionel massør. Luciano er en meget kompetent massør indenfor sit felt. Han forstår at hjælpe sine klienter uanset om de kommer for wellness eller med specifikke problemstillinger. Han er så dygtig, og havde derfor ikke de store betænkeligheder ved at starte sin egen virksomhed op i oktober 2022, da chancen bød sig.  Det har han heller ikke fortrudt. Luciano får dagligt nye faste klienter, der kommer igen gang på gang. Skal du være en af dem, der får en fantastisk massage af Luciano, så skynd dig at købe denne deal, mens du stadig har chancen.

Ekstra information

Peder Skramsgade 11 kld. tv. 1054 København K50 37 13 24

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 295,-
værdi:
649,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 eller 90 minutters massage

Frederiksberg: Soul Massage

Træd ind i en oase af afslapning hos Soul Massage på Frederiksberg, hvis hverdagens stress og jag er begyndt at sætte sine spor i kroppen. Giv din krop en velfortjent pause og en massage, som giver fornyet energi.
" Indtil 21. aug. Pris gælder 60 minutter. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 270,-
værdi:
500,-
rabat 46%
Gå til tilbud Læs mere mere

55 minutters thai- eller oliemassage

Aarhus: Star Massage

Du kan se frem til 55 minutters total afslapning, hvor du og dine behov bliver sat i fokus. De dygtige massører hos Star Massage er specialister i både olie- og thaimassage, og du kan frit vælge præcis den behandling, der passer dig bedst.
" Indtil 1. okt. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 345,-
værdi:
700,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 min Wellness- eller Sportsmassage

Amager: Body Mind Spirit

Hos Body-Mind-Spirit klinikken på Amager er du i rigtig gode hænder. Behandlerne bruger kun rene naturprodukter af høj kvalitet i de tjenester, de tilbyder, og har til formål at hjælpe dig med at leve med mindre smerte og træthed.
" Til d. 5. okt. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide