Lækker massage af ansigt, hals og decolete

tilbuds-billede
228,-
Gå til tilbud
værdi:
380,-,-
40%

Deal fra 9/12-2023

Tæt på Nyhavn: Liliana Cosmetics

Liliana Cosmetics giver 40% rabat på en lækker massage af ansigt, hals og decolete, som afsluttes med en effektiv clay mask fra Exuviance, og en afsluttende serum og dagcreme fra samme mærke. DEAL pris kr. 228,- (Normalpris kr. 380,-).

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder straks og udløber ikke pt. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Liliana Cosmetics deals

Yderligere beskrivelse

Liliana Cosmetics giver 40% rabat på en lækker massage af ansigt, hals og decolete, som afsluttes med en effektiv clay mask fra Exuviance, og en afsluttende serum og dagcreme fra samme mærke. DEAL pris kr. 228,- (Normalpris kr. 380,-). Forkæl dig selv med en rigtig godbid af en massage, der er meget behagelig og virker afslappende på ansigtsmusklerne, samtidig med den giver ansigtet et naturligt løft.  Behandlingen virker desuden afgiftende, da den stimulerer lymfecirkulationen og gennem massagen sker en stimulering af ansigtsmusklerne, og derved forbedres hudens elasticitet, samtidig med hudens tone og skønhed forbedres på både ansigt, hals og décolete. Ansigtsmassagen giver en generel forbedring af dit velvære, den reducerer stress, hovedpine og migræne. Humøret forbedres desuden markant, da man igennem behandlingen stimulerer nerver og trykpunkter i ansigtet.  Efter endt behandling vil du opleve, at din hud optager dine hudplejeprodukter bedre, hvilket skyldes massagen men også den populære Exuviance Clay Mask. Det er en rigtig lækkerbisken for din hud,  som Liliana Cosmetics tilbyder dig med denne deal.   Kunder skriver på nettet: Skulle der være mænd derude, der ønsker at pleje der ydre, kan jeg varmt anbefale Liliana. Altid super behandling, til meget rimelige priser. Liliana gør altid sit yderste for at være fleksibel, hvis man ikke lige når frem til tiden eller en aftale skal ændres. Fine, meget rene lokaler og som et plus dejlig, afslappende musik. - Peter Jeg kan mere end anbefale Lillian cosmetics, der på en varm og professionel måde går til opgaven- i henholdt til den man bestiller af behandlinger. Klinikken er altid pæn og ren, Lillian altid sød, smilende og imødekommende. Jeg er selv kommet der igennem flere år og vil forsætte med at komme. - Christina Hos Liliana Cosmetics får jeg en utrolig professionel og omsorgsfuld behandling hver gang. Jeg er kommet hos Liliana i over 5 år og har udover hendes ekspertise i diverse behandlinger, stor glæde af hendes fleksibilitet .- Rachel Liliana er meget professionel og sød. Jeg har været der hver måned i over et år nu, og det vil jeg fortsætte med. Jeg vil bestemt anbefale at komme her for lækre behandlinger. - Josefin

Ekstra information

Cort Adelers Gade 4 1053 København K71 56 59 77

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
400,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Voksbehandling af ryg og skuldre

Tæt på Nyhavn: Liliana Cosmetics

Benyt dig af tilbuddet fra Liliana Cosmetics og få en voksbehandling af ryg og skuldre. Fordelen ved voksbehandling er, at det varer lidt længere tid før du skal barbere dig igen.
"Gælder straks og udløber ikke pt. Kun for mænd. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
830,-
rabat 52%
Gå til tilbud Læs mere mere

Brasiliansk voks samt voks af halvt ben

Nørrebro: Liliana Cosmetics

Liliana Cosmetics tilbyder behandlinger i varme, smukke og afslappende omgivelser. Målet er, at du bliver forkælet og får mulighed for at opleve lidt ekstra luksus i en travl hverdag. Denne deal er kun for kvinder.
"Værdibeviset gælder straks og udløber ikke. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 475,-
værdi:
791,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters ansigtsbehandling

Silkeborg: Klinik Salomonsen

Dyk ned i briksen imens jeg laver arbejdet. Din hud skubbes igang med aktive ingredienser, så optimeringen starter. Huden skal have ro på, fyldes op og hjælpes videre.
"Udvidet fortrydelsesret Til d. 15. apr. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice special.dk - af Early Bird Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide