Afslappende ansigtsbehandling

tilbuds-billede
349,-
Gå til tilbud
værdi:
599,-,-
42%

Deal fra 18/3-2024

Horsens: M Hudpleje

Denne behandling indeholder dobbeltrens, peeling, specialmaske der optimerer din behandling, 15 minutters beauty angel-lys, samt afslappende hovedbundsmassage. Behandlingen afsluttes med tilpasset pleje til din hud.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Indtil 20. dec. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle M Hudpleje deals

Yderligere beskrivelse

Hos M Hudpleje kan du pt. få rabat på en Beauty Angel behandling. Normalpris kr. 599,- / Dealpris kr. 349,- Beauty Angel lyset er en naturlig og effektiv måde at få en smuk hud på. Med klinisk dokumenteret effekt er det både en sikker og behagelig behandling. Beauty Angel lyset arbejder i alle hudlag - også de dybeste, og netop derfor sørger lyset for, at nøglefunktionerne for en frisk og sund hud er til stede. Med denne behandling får du tilført huden collagen, elastin og hyaluron. Celleaktiviteten falder med alderen, hvilket resulterer i mindre fugt, reduktion af elasticitet og endeligt i dannelsen af rynker. Beauty Angel lyset genaktiverer denne celleaktivitet. Denne behandling indeholder dobbeltrens, peeling, specialmaske der optimerer din behandling, 15 minutters beauty angel lys, samt afslappende hovedbundsmassage. Behandlingen afsluttes med tilpasset pleje til din hud. Behandlingen hjælper på følgende: Intens anti-age Rensende Fugtgivende Anti-aging Hævede, mørke og trætte øjenomgivelser Beroligende og lindrende Skal du have en lækker glød i huden og fokus på "mig-tid"? Så køb dit værdibevis og bestil en tid til en Beauty Angel behandling. Du vil ikke fortryde!

Ekstra information

Jessensgade 1, 3 sal Hos The Penthouse 8700 Horsens53 55 83 64

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 649,-
værdi:
1166,-
rabat 44%
Gå til tilbud Læs mere mere

Parbehandling

Horsens: M Hudpleje

Behandlingen foregår i vores dobbeltkabine, hvor vi forkæler dig, og en du holder af med en skøn og afslappende behandling i rolige omgivelser. Parbehandlingen er den perfekte anledning til en romantisk kærestetur eller hyggelig kvalitetstid med en god veninde.
"Til 20. dec. Med ansigtsbehandling og skulder- og nakkemassage. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 129,-
værdi:
249,-
rabat 48%
Gå til tilbud Læs mere mere

30 minutters infrarød saunatæppe

Horsens: M Hudpleje

En infrarød sauna har positiv effekt på en lang række af både fysiske og psykiske skavanker. Blot få minutter i den milde, behagelige varme fra de infrarøde saunaer bidrager til, at spændinger trænger i baggrunden og at musklerne bliver afslappede.
" Indtil 20. dec. 2024. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 445,-
værdi:
999,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

75 minutters kollagenansigtsbehandling

Indre By: Eva's Beauty & Wellness

Behandlingen starter med en analyse af din hud, så du får den bedste behandling. Herefter følger afrens, peeling og en speciel dybdegående damprens. Derudover får du en speciel opstrammende kollagenampul, ansigtsmassage og meget mere.
"Indtil 31. okt." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide