Simbold - ny underholdningsaktivitet

tilbuds-billede
75,-
Gå til tilbud
værdi:
149,-,-
50%

Deal fra 21/5-2024

Greve: Simbold ApS

Hos Simbold kan du pt. få 50% rabat på 1 times Simboldbane + bordtennis og bordfodbold, for max. 4 personer. Du kan vælge om du ønsker at komme på en hverdag eller i weekenden.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Til d. 1. sep. Pris gælder: 1 times Simboldbane + bordtennis og bordfoldbold på en hverdag (mandag til fredag). Max 4 personer.
 
Se alle Simbold deals

Yderligere beskrivelse

Hos Simbold kan du pt. få 50% rabat på 1 times Simboldbane + bordtennis og bordfodbold, for max. 4 personer. Du kan vælge om du ønsker at komme på en hverdag eller i weekenden. Dealpris fra kr. 75,- (normalpris op til kr. 199,-) Simbold er en ny sport, der kombinerer fodbold og pool. Simbold er etableret i år 2023 af Frederik Osted Simson (tidligere divisions fodboldspiller). Udviklet og produceret i samarbejde med Plan A Snedkeri (Birkerød, Danmark). Simbold er ikke de første til at kombinere fodbold og pool, men vi er med stor sandsynlighed de bedste til det! I Simbold gælder det om at skyde sine egne bolde (blå eller pink) i hul først, og til sidst afslutte med den sorte bold. Der er 7 blå, 7 pink, 1 sort og 1 hvid bold. Hvorfor simbold? Garanti for godt humør. Taktik og teknik med et smil på læben. Alle kan være med. Der er et spil for alle. Konkurrence og hygge. Spil for sjov eller for at vinde – Du bestemmer. Sport i hyggelige omgivelser. Spring omklædning og badet over. Det er ikke fysisk hårdt. Tilbuddet indeholder: Deal 1: 1 times Simboldbane + bordtennis og bordfoldbold på en hverdag (Mandag til fredag). Max 4 personer. Dealpris kr. 75,- (normalpris kr. 149,-) Deal 2: 1 times Simboldbane + bordtennis og bordfoldbold i weekenden (Lørdag og søndag). Max 4 personer. Dealpris kr. 99,- (normalpris kr. 199,-) Bemærk: Booking skal ske på mail frederik@simbold.dk - send værdikoden med ved booking. Værdibeviset er gyldigt fra 01.02.2024 - 01.09.2024. Der kan købes et ubegrænset antal værdibeviser pr.person. Åbningstider: Mandag - Fredag: 10.30 - 18.30 Lørdag: 10.30 - 16.30 Søndag: 10.30 - 16.30

Ekstra information

Over Bølgen 17 E, Waves Shoppingcenter 2670 Greve77 55 27 30

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 309,-
værdi:
859,-
rabat 64%
Gå til tilbud Læs mere mere

Pulsoximeter

Fås i flere farver

Der kan være mange grunde til, at der skal holdes øje med blodets iltind-hold, det kan være i forbindelse med træningsforløber, graviditeter eller ved forskellige luftvejssygdomme, og her er et lille pulsoximeter en god og nem måde at holde øje med iltmætningen på.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
199,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Ankelstøtte

Støtter hævede, skadede og ømme ankler

Med disse ankelstøtter kan du reducere hævelser og smerter samt restitutionstiden efter mindre forstuvninger og skader. Ankelstøtten er justerbar og komfortabel og kan derfor sagtens benyttes hele dagen Samtidig er den også velegnet til regelmæssige sportsaktiviteter.
"Gratis levering. Prisen er for støtte til den ene fod. 200+ har købt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 395,-
værdi:
999,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Muskelstimulerende EMS-behandling

Ved Ørstedsparken: Exuviance Wellness

Den populære behandling foregår ved, at en maskine får dine muskler til at trække sig sammen og derved opbygger muskelmassen. En behandling kan svare til at lave op til 20.000 mavebøjninger eller knæbøjninger.
" Indtil 1. sep. Prisen er for én behandling. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide