Et univers af selvforkælelse

tilbuds-billede
199,-
Gå til tilbud
værdi:
398,-,-
50%

Deal fra 13/6-2024

Odense: Awa Beauty v. Magic Hair Design

Hos Awa Beauty v. Magic Hair Design kan du pt. få 50% rabat på 45 min.
wellnesshelkropsmassage.
Dealpris kr. 199,- (normalpris kr. 398,-)

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ikke nogen udløbsdato
 
Se alle Awa Beauty v. Magic Hair Design. deals

Yderligere beskrivelse

Hos Awa Beauty v. Magic Hair Design kan du pt. få 50% rabat på 45 min. wellness helkrops-massage. Dealpris kr. 238,- (normalpris kr. 475,-) Hos Awa Beauty er kan du opnå den maximale professionelle pleje og velvære. Du vil blive mødt af en glad og engageret Awa og med toner i baggrunden, kan du bare læne dig tilbage og nyde "rejsen". Jeg er dedikeret til at give mine kunder en unik og personlig oplevelse. Jeg tilbyder en bred vifte af ydelser, herunder lysterapi, ansigtsbehandlinger, vippeløft, Brow Lamination og Nakke & Skuldermassage. ?Mine behandlinger er skabt til at give dig en skønhedspleje og velvære oplevelse. Pt. kan du få 50% rabat på 45 min. wellness helkrops-massage. 45 min. selv-omsorg og et boost til din krop, hvor du får fornyet energi og overskud til en hverdag, som kræver lidt af hvert. Dealpris kr. 238,- (normalpris kr. 475,-) Wellness helkrops-massage - varighed 45 min. Dette er en afslappende wellness massage (du skal medbringe et lagen til denne behandling). Massagen fylder din krop og sjæl med fornyet energi og kropsmassagen er ikke bare en skøn og afstressende behandling - den har også adskillige positive effekter for sundheden. Massagen forbedrer blodcirkulationen, hvorved ilt og næringsstoffer lettere transporteres rundt i kroppen, samtidig med at affaldsstoffer får afløb. Nervesystemet stimuleres, hvilket sætter gang i kroppens naturlige lægende proces – den indre ro og indre balance genoprettes. Massagen inkluderer massage af nakke, skuldre, lænd, ben, arme, hænder samt kompres ved fødderne og ryg. Jeg behandler ikke ved: • Akutte eller kroniske smerter/skader (f.eks. ved nakken eller ryggen). • Smitsomme tilstande på huden (f.eks. fodsvamp, ringorm mm.). • Oplever du feberlignende symptomer frarådes massage også. Kontakt mig i dag for at bestille en tid og følg gerne med på min instagram, om rabatter, nyheder og livet i Awa Beauty klinikken.

Ekstra information

Vesterbro 34 5000 Odense C60 48 55 96

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 210,-
værdi:
350,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Brow Lamination, med eller uden farve

Odense : Awa Beauty v. Magic Hair Design.

Hos Awa Beauty v. Magic Hair Design kan du pt. få 40% rabat på Brow Lamination med eller uden farve. Dealpris fra kr. 210,- (normalpris op til kr. 400,-)
"Til 31. dec." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 225,-
værdi:
375,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

30 minutters Express ansigtsbehandling

Odense : Awa Beauty v. Magic Hair Design.

Hos Awa Beauty er kan du opnå den maximale professionelle pleje og velvære. Du vil blive mødt af en glad og engageret Awa og med toner i baggrunden, kan du bare læne dig tilbage og nyde "rejsen". Jeg er dedikeret til at give mine kunder en unik og personlig oplevelse.
"Til 31. dec." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 295,-
værdi:
649,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 eller 90 minutters massage

Frederiksberg: Soul Massage

Træd ind i en oase af afslapning hos Soul Massage på Frederiksberg, hvis hverdagens stress og jag er begyndt at sætte sine spor i kroppen. Giv din krop en velfortjent pause og en massage, som giver fornyet energi.
" Indtil 16. okt. Pris gælder 60 minutter. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide