Mobil bilrengøring

tilbuds-billede
399,-
Gå til tilbud
værdi:
800,-,-
50%

Deal fra 22/6-2024

Aarhus: Carfixbilpleje

Carfixbilpleje gør det ekstra let at få din bil til at skinne. De kører ud til din privatadresse eller din arbejdsadresse i Aarhus og omegn og giver din bil en professionel indvendig rengøring, mens du blot kan læne dig tilbage.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato. Der køres ud til dig, enten til din privatadresse eller evt. til din arbejdsplads (+ kr. 3,- pr. km. efter de første 30 km.) Gebyr for meget beskidt bil. Kræver adgang til stikkontakt.
 
Se alle Carfixbilpleje deals

Yderligere beskrivelse

Hos Carfixbilpleje kan du pt. få rabat på mobil bilpleje. Du får indvendig rengøring af lille / mellemstor bil og vi kommer til dig, enten på din privat adresse eller din arbejdsplads. Dealpris kr. 399,- (normalpris kr. 800,-) Med vores mange års erfaring i bilpleje skaber vi mirakler og vi slår til, hvor andre giver op. Vores ekspertise sikrer en omhyggelig og effektiv rengøring af din bil. Vi skiller os ud fra konkurrenterne ved vores fokus på detaljer, brug af professionelle produkter og dedikation til at levere en skinnende ren bil. Vores passion for bilpleje og høje standarder garanterer en førsteklasses service hver gang. Det kan betale sig at være god ved sin bil, det kan betyde længere køretid og i forbindelse med salg, er det altid et plus, at bilen er velplejet.   Invendig rengøring indeholder: Vi giver din bil en omfattende indvendig rengøring med støvsugning, aftørring af overflader og vinduer samt støvsugning af tæpper. Bemærk: Vi kører ud til dig, enten til din privat adresse eller evt. til din arbejdsplads (+ kr. 3,- pr. km. efter de første 30 km.) Gebyr for meget beskidt bil / hundehår kr. 200,- Vi SKAL have tilgang til en stikkontakt. Professionel bilpleje: Vi tilbyder omfattende professionel bilpleje, hvor vores erfaren team sikrer, at din bil ser ud som ny. Skånsom behandling: Vi anvender skånsomme metoder og kvalitetsprodukter, der beskytter din bils lak og interiør, samtidig med at vi opnår en imponerende renhed. Tidsbesparende service: Vores effektive service giver dig mulighed for at spare tid og energi, så du kan nyde en fejlfri bil uden besvær.

Ekstra information

8000 Århus C50 34 31 38

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 2995,-
værdi:
6000,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lad os give din bil en kærlig hånd

Aarhus: Carfixbilpleje

Hos Carfixbilpleje kan du pt. få rabat på dybdegående polering. Vi kommer hjem til dig - det kræver blot at du har en carport og adgang til en stikkontakt. Dealpris kr. 2995,- (normalpris kr. 6000,-)
" Pt. ingen udløbsdato. Vi kommer hjem til dig - det kræver blot at du har en carport (+ kr. 3,- pr. km. efter de første 30 km.)" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1199,-
værdi:
1999,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Serviceeftersyn eller undervognsbehandling

Rødovre: Tectyl Center

Lige nu kan du spare op til 40 % på et et grundigt serviceeftersyn eller en undervognsbehandling hos hos Tectyl Center Rødovre. Derved holder du din bil sikkert-kørende, og du kan få merværdi ved salg.
"Indtil 27. nov. Pris gælder: Serviceeftersyn. Fås også via sweetdeal." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
599,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ud- og indvendig bilrengøring

Vejle: Onkels Bilpleje

Hos Onkels Bilpleje i Vejle står de klar med både en stor og en lille bilplejepakke, så din bil kan blive rengjort både ud- og indvendigt. Spar dig selv for en masse besvær, og spar minimum 50% på prisen.
" Indtil 10. nov. Pris gælder: Lille bilplejepakke (gælder alle personbiler)." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide