60 min. personlige træningssession

tilbuds-billede
99,-
Gå til tilbud
værdi:
699,-,-
86%

Deal fra 23/10-2024

Århus: Match Fit Risskov

Træningen vil foregå i vores eget fitnesscenter, som ligger placeret i det meget populære Match Padel i hjertet af Risskov.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato.
 
Se alle Match Fit Risskov deals

Yderligere beskrivelse

Lige nu kan du få 86% rabat på en 60 min. Personlig Træningssession udført med vores autoriserede fysioterapeuter. DEAL pris kr. 99,- (Normalpris kr. 699,-)   Ønsker du at få en bedre livsstil? Du har levet med din nuværende livsstil i alt for lang tid, synes du. Faktisk så lang tid, at du til tider ser det som uoverskueligt at skulle ændre på de gamle vaner. Men du er motiveret fordi at der skal ske en forandring. Vi har gjort det før, og vi vil med glæde gøre det sammen med dig også. Måden vi kan hjælpe dig på, er med stor sandsynlighed forskellig fra vores andre klienter. Det, som det i bund og grund handler om er, at ændre de gamle vaner i et tempo, som du er klar til. Det kan ikke nytte noget, at vi (eller andre for den sags skyld) forsøger at presse dig ud i for mange ændringer, hvis du ikke er klar til det. Nu kan du spare 86% på at få tilrettelagt et personligt program, som netop er tilpasset dig og dine udfordringer. Træningen vil foregå i vores eget fitnesscenter, som ligger placeret i det meget populære Match Padel i hjertet af Risskov. Når du kommer til din første personlige træningssession hos os, er formålet at give dig en introduktion til vores center samt sikre, at du føler dig tryg og godt klædt på til at komme i gang med din træning. Vi anbefaler, at du ankommer lidt før din aftale, så du har tid til at forberede dig mentalt og komme ind i den rette træningsstemning. Vi starter med en kort samtale, hvor vi snakker om dine mål og ønsker for træningen. Det kan være alt fra at opbygge styrke, forbedre konditionen eller bare komme i gang med en sundere livsstil. Ud fra dine behov tilpasser vi dagens session, så den giver dig en god introduktion til, hvordan du bedst kommer i gang med din træning. Under selve træningen vil vi guide dig igennem forskellige øvelser og teknikker, som passer til dit niveau. Jeg sørger for at forklare de vigtigste grundprincipper og hjælpe dig med at udføre øvelserne korrekt, så du får mest muligt ud af træningen og samtidig undgår skader. Hvis du undervejs har spørgsmål eller føler, at der er noget, du gerne vil dykke mere ned i, justerer vi træningen efter det. Sessionen er din tid, og målet er, at du skal føle dig inspireret og motiveret til at fortsætte med at træne. Efter ca. 45-50 minutter giver vi dig tid til at puste ud og gennemgår kort, hvordan sessionen gik. Hvis du synes, det har været spændende, og du ønsker at fortsætte hos os, vil vi snakke om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig videre på din træningsrejse. Vi kan tilpasse et program, der passer til dig, og finde en løsning, der sikrer, at du når dine mål. Jeg glæder mig til at tage imod dig og hjælpe dig godt i gang med din træning hos os!

Ekstra information

Sindalsvej 2 8240 Risskov29854502

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 1200,-
værdi:
3000,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: Fokus på nærvær og sensualitet

København Ø: Det sunde parforhold

2 timers tantra par-session med jeres forhold i centrum. I bliver instrueret i, hvordan I holder rum og berører hinanden og bliver guidet til mere intimitet, nærvær og fordybelse i jeres parforhold.
"Er før set på deal til 1900.-. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 565,-
værdi:
1130,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hypnosebehandling

København: Opem Terapi & Hypnose

Som avanceret hypnoterapeut hjælper jeg dig gennem hele forløbet, skræddersyer hvert trin efter dine behov, og sikrer, at din oplevelse med hypnose er professionel, fortrolig og effektiv.
"Udløber ikke p.t." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1200,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

70 minutters Stressless hypnose massage

Hedensted: Ellen Færk Hypnoseterapi

Dealen er gældende til:
70 min. Stressless hypnose massage hos Ellen Færk Hypnoseterapi. Værdi kr. 1200,-
"Til d. 3. jul. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide