Bestseller: Tantramassage i 2 timer

tilbuds-billede
799,-
Gå til tilbud
værdi:
2400,-,-
67%

Deal fra 7/11-2019

København K: Lighthouse

Mindst 2 timers komplet nydelse, hvor der er fokus på dig og på, at du kommer i den dybeste kontakt med dig selv. Det er en proces baseret på seksualitet, kærlighed og spiritualitet. Kun til kvinder.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset har pt. ingen udløbsdato. Over 150 har købt. . Julegaveidé - byt i hele 2020.
 
Se alle lighthouse deals

Yderligere beskrivelse

Massage med fokus på dig - Kærlighånd  tilbyder lige nu ##75% ::67% %% rabat på 2½ -3 timers tantramassage til kvinder. Dealpris kun kr. ##599::799%%,- (værdi kr. 2400,-) Tilbuddet her gælder til 2½-3 timers komplet nydelse, hvor der er fokus på dig - og kun dig!  Tantraterapeut Johannes Søndergaard står klar til at give dig en professionel behandling i dejlige omgivelser lige ud til søerne på indre Østerbro. En tantrasesssion er en meget intim og sensuel behandling, og helt konkret er der tale om lange bløde strøg, dybere greb ved kropslige spændinger og afbalancering af energier. Før sessionen er der en samtale med henblik på at skabe en bund af tillid mellem dig og behandleren. Tantrisk healingsmassage Tantra er et redskab, der bruges til at vi mennesker kan komme i den dybeste kontakt med os selv. Det er en proces baseret på seksualitet, kærlighed og spiritualitet. Tantrisk healingsmassage er en helhedsbehandling og et redskab til at komme fuldt ud til stede i nuet. Alle sanser stimuleres og hele kroppen berøres. Gennem den forstærkede sansning kan vi komme i dybere kontakt med os selv, få løsnet op for fysiske og psykiske blokeringer samt finde vejen til det åbne hjerte. Tantrasessionen resulterer i velvære, forløsning, nærvær og healing, som uden tvivl vil have betydning for dig i fremtiden. Allerede efter én behandling kan du forvente at opleve forandringer som: - fornyet energi - vækkelse af din indre feminine natur - forøget livsglæde - frigørelse af spændinger og blokeringer i mave, ben og underliv Ved et forløb af flere sessioner vil man kunne opleve, at traumer og seksuelle frustrationer helt gennemtrænges og slippes. Om behandleren Johannes Søndergaard kan psyko -og parterapeut, sexolog, polaritetsterapeut, tantrisk massør, rådgiver i diverse manderådgivninger m.m. på sit CV. Han er funderet i arbejdet med traumeforløsning og energi-forvandlende processer, og har igennem sin daglige praksis vundet bred erfaring med hundredevis af klienter i alle aldre, heriblandt seksuelt traumatiserede kvinder og desuden mange par som kommer og finde guidening til mere nærvær og dybde i sexliv og parforhold. Forud går 25 års meditativ praksis og praktisk erfaring i at arbejde med egne parforhold ud fra kropsdynamiske metoder, yoga, breathing-teknikker og tantrisk praksis. Benyt dig af tilbuddet nu og se frem til en skøn tantrisk behandling hos Johannes Søndergaard! Bestil tid på: heartthinking@gmail.com Bemærk: Afmeldingsfrist 24 timer før - ellers indløses værdibeviset. 

Ekstra information

Øster Søgade 100 2100 København Ø93 30 03 77 (kun sms)

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 550,-
værdi:
1100,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Sensuel tantramassage i 2-3 timer

Odense: Tantra Massage Odense

Vælg mellem:
- 2 timers tantra massage, kun for kvinder, uden yoni massage (550,-)
- 3 timers tantra massage, kun for kvinder, med yoni massage (700,-)
"Værdibeviset gælder straks og udløber ikke. Kun for kvinder. Julegaveidé - byt i hele 2020." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 899,-
værdi:
2000,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 timer med tantramassage og meditation

Nær Nørreport: Kristina Fryd

Massagen kombinerer forskellige berøringer - fra de helt dybe, der løsner spændinger til de fjerlette. Kristina kalder på dit nærvær gennem sanserne, så du mærker dig selv og fylder dig selv med liv.
" Indtil 11. april. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 600,-
værdi:
1200,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Erotisk & afstressende massage

Amager: ReGenerating Klinik

90 min. massage for kvinder, som består af en afslappende kropsmassage som slutter i en healende massage i området omkring vagina, kaldet Yoni-massage.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. Julegaveidé - byt i hele 2020." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal forbyen Winefamily dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide