Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Professionel tandblegning

tilbuds-billede
479,-
Ikke aktivt
værdi:
799,-,-
40%

Deal fra 25/9-2020

Nørresundby: Extend Your Beauty

Få hvidere tænder med en kosmetisk tandblegning hos Extend Your Beauty. Denne tandblegning virker ved, at den anvendte blegningsgele går ind og opløser de gule pigmenter, du har fået med alderen. Tilbuddet gælder 3 x 15 min. tandblegning.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Indtil 15. dec. Booking påkrævet. Udvidet fortrydelsesret . Julegaveidé - byt indtil 15. januar.
 
Se alle Extend Your Beauty deals

Yderligere beskrivelse

Extend Your Beauty tilbyder lige nu ##57% ::45% %% rabat på 3 x 15 min. tandblegning, der giver mellem 4-9 nuancer hvidere tænder. Dealpris kr. ##346::439%% ,- (Normalpris kr. 799,-).  Få hvidere tænder med en kosmetisk tandblegning hos Extend Your Beauty! Denne tandblegning virker ved, at den anvendte blegningsgele går ind og opløser de gule pigmenter, du har fået med alderen. De gule pigmenter opstår helt naturligt og ved indtagelse af fødevarer og drikke såsom kaffe, rødvin, rygning mm. Vores tænder er en del af vores ydre visitkort, og hvem vil ikke gerne af med en del af de gule pigmenter, vi har opbygget i vores emalje over tid. Sådan foregår en tandblegning hos Extend Your Beauty: 1: Når du kommer ind i klinikken, bestemmes dine tænders nuværende nuance ud fra en tandfarveskala. 2: Hernæst får du en mundskinne ind i munden, som blotter dine tænder fuldstændigt, så dine læber ikke hænger nedover. 3: Nu kommes gel på dine tænder i smilezonen, og led-lampen der aktiverer molekyler i blegegelen aktiveres. Sådan sidder du så i 15 minutter, selvfølgelig med en beskyttende brille på. 4: Efter 15 minutter skal du skylle munden, så det meste af gelen skylles af. Og så er du klar til 2. omgang. Dette trin skal du igennem 3 gange. Altså 3 x 15 minutter. 5: Nu er du good to go. Herefter kigges der igen på tandfarveskalaen. Denne metode giver hvidere tænder med en nuanceforskel fra 4 til 9 nuancer.  Om din behandler:  Helle er uddannet sygeplejerske og har arbejdet med skønhed i 8 år med stor viden om tænder og mundens anatomi og fysiologi, bl.a. fra kurser i kosmetisk tandblegning ved tooth fairy. Behandlingen udføres i hjemmeklinik, det er en godkendt metode og gel, som overholder alle EU-bestemmelser for en kosmetisk tandblegning. Metoden er meget skånsom for tænder og tandkød og giver ingen bivirkninger.  Det er ikke muligt at få lavet Hollywood smil, da dette kræver meget stærke midler, som ikke er lovligt i DK. Hos Extend Your Beauty får du naturlige hvidere tænder.

Ekstra information

Vestergade 56 A, Baghuset 9400 Nørresundby42 77 52 57

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
449,-
rabat 33%
Gå til tilbud Læs mere mere

Øjenvippeløft

Nørresundby: Extend Your Beauty

Øjenvippeløft giver dine egne vipper en smuk kurve, som får dem til at syne længere og mere fyldige. Bukket holder 6-8 uger og er derfor et billigere alternativ til lash extensions. For at vedligeholde dem anbefaler jeg, at du får en ny behandling hver 5. uge.
"1. nov. - 1. feb. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
409,-
rabat 64%
Gå til tilbud Læs mere mere

Strips til tandblegning

28 stk.

Med disse tandblegningsstrips kan du få hvidere tænder i løbet af kort tid. De gør ingen skade på dine tænder, og så er de super nemme at bruge. Du får 14 stk. til overmund og 14 stk. til undermund.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1200,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Få flottere hvidere tænder med en tandblegning

Nær Nyhavn: Royal Sara

Hos Royal Sara kan du lige nu få PolaOffice-tandblegning, som foregår over 2 gange med en uges mellemrum mellem hver behandling. Selve behandlinge tager ca. 30 minutter, en hurtig og effektiv måde at opnå et hvidere resultat også for den travle person.
"Udvidet fortrydelsesret Værdibeviset har pt. ikke nogen udløbsdato. Er før set på deal til 699,- . " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide