Behandling med shellac

tilbuds-billede
237,-
Gå til tilbud
værdi:
395,-,-
40%

Deal fra 29/3-2024

Amager: Beautyclinic

Shellac forskønner dine negle og er for dig, der ønsker smukke negle i længere tid, da produktet bevarer glansen i op til 2-3 uger. Produktet kombinerer den nemme og hurtige påføringsteknik fra lakken med det holdbare resultat fra geléen, hvilket gør dine negle meget stærkere.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato.
 
Se alle beautyclinic deals

Yderligere beskrivelse

Beautyclinic tilbyder NU ##55% ::40% %% rabat på shellac til fingrene. Dealpris kr. ##178::237%% ,- (Normalpris kr. 395,-) Shellac forskønner dine negle og er for dig,  der ønsker smukke negle i længere tid, da produktet bevarer glansen i op til 2 - 3 uger. Produktet kombinerer den nemme og hurtige påføringsteknik fra lakken med det holdbare og stærke resultat fra geléen,  hvilket gør dine negle meget stærkere. Beautyclinic har mange forskellige farver at vælge mellem, og det er helt op til dig at vælge den rigtige farve, men behandleren vil gerne vejlede dig i farvevalg. Det kan være en fordel at tage behandleren med på råd, da nogle farver  er mere sarte end andre, og derfor hurtigere mister glansen. Shellac er nemt at fjerne, da der ikke skal files på neglen under aftagning. Du undgår derfor skader på dine naturlige negle.  Med denne deal kan du glæde dig til smukke og velplejede negle fra Beautyclinic. Kunder skriver på nettet: Kvalitet, Professionalisme, Renlighed - Hanne Hilala er så dygtig! Hun gør sig virkelig umage, giver sig tid, og lægger en ære i at gøre kunden glad og 100% tilfreds. - Elina Hilala er altid smilende, venlig og behagelig at tale med. Service er i top, og man er i yderste kompetente hænder i dejlige omgivelser. Det er altid en fornøjelse!  Beauty Clinic har mine bedste anbefalinger! - Stephani  Fantastisk oplevelse! Dejlig atmosfære når man træder ind af døren, hvor man mærker at kunden kommer i første række. Både Hilala og Ali er rigtig gode og grundige når de lægger shellak. Jeg går altid derfra med så flotte negle og god  tilfredshed - Karolina

Ekstra information

Amagerbrogade 55 st. tv. 2300 København S42 75 17 79

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 269,-
værdi:
450,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Braziliansk voks eller sugaring

Amager: Beautyclinic by Hilala

Om det er sommer eller vinter, så er det altid rart med en Braziliansk behandling, så slipper du for skæmmende hår ved bikinilinjen. Ii klinikken behandles der både med sugaring og voks.
" Pt. ingen udløb. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
500,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Øjenbrynsløft

Amager: Beautyclinic

- Laminering af bryn - øjenbrynsløft
- Retning af bryn
- Farvning af bryn
"Ingen udløb pt. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 375,-
værdi:
750,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Shellac med fransk kant

Roskilde: Clinic Queen ved Denise

Få smukke negle med shellac. CND Shellac™ er en professionel neglelak, der giver flotte negle helt uden mærker i op til 14 dage. Glæd dig til at have flotte, glansfulde negle i op til 3 uger .
"Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide