2 timers petanque - for op til 10 personer

tilbuds-billede
99,-
Gå til tilbud
værdi:
249,-,-
60%

Deal fra 28/5-2021

Odense C: Fransons

Spillet Petanque går ud på, at man kaster sine petanquekugler, så tæt som muligt på en lille trækugle. Et underholdende spil der vækker begejstring hos de fleste uanset alder og fysik.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Fås også hos downtown og hos myprice, hvor du har mulighed for at vælge andre spil, såsom stigegolf og kroket. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Fransons deals

Yderligere beskrivelse

Fransons tilbyder lige nu ##72% ::60% %% rabat på Petanque spil på egen bane i 2 timer. Min. 2 personer og max 10 personer. Dealpris kr. ##69::99%% ,- (Normalpris 249,-). Vil du have en sjov oplevelse med familie og vennner er petanque og Fransons stedet i mødes. Petanque er et rigtig uderholdende boldspil med deltagere fra minimum 2 personer op til 10 personer. Spillet Petanque går ud på, at man kaster sine petanquekugler, så tæt som muligt på en lille trækugle. Et underholdende spil der vækker begejstring hos de fleste uanset alder og fysik. Fransons er et Odensiansk univers af underholding uden nogen form for elektronisk indblanding en dejlig pause fra vores elektroniske hverdag. Nicholas, som etablerede Fransons, har en vision: At skabe et univers af underholdning ved at samle mennesker omkring spil. En vision man må konstare han har haft succes med. Hos fransons får man en positiv og sjov oplevelse, der er sund for sjælen og kroppen. Man griner og får lidt motion mens man spiller og hygger. Ligegyldigt om I ankommer i bil, med bus, eller til fods så ligger Fransons perfekt placeret midt i Odense. Der er en 24 timers åben parkeringskælder blot 2 minutters gang fra Fransons og tog- og busstationen ligger kun 10 minutters gang derfra. Hiv fat i vennerne eller inviter til familiesjov - Benyt dig af denne deal og sæt 2 timer af til en rigtig sjov og hyggelig gang Petanque.

Ekstra information

Pantheonsgade 4, stuen 5000 Odense C28 74 96 92

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
300,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lej kano, kajak, jolle eller SUP-bræt

Aarhus C: Aarhus Vandsportscenter

Aarhus Vandsportscenter lejer joller, sup-bræt, kajakker og kanoer ud til vandentusiaster på alle niveauer – lige fra begyndere til super øvede. Nyd en dag med familien eller vennerne.
" Indtil 30. dec. Online booking påkrævet. Pris gælder: Leje af SUP board, kajak, dobbeltkajak eller kano i 1 dag. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 75,-
værdi:
295,-
rabat 75%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bowling & burger

Odense: Odense Bowlinghal & Simgolf Center

1 times bowling, burger og twisters med dressing.
"2.aug. - 3. nov. Min. køb af 4 værdibeviser. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 129,-
værdi:
256,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 timers bowling

Otterup: Otterup Bowlingcenter

nviter vennerne eller familien på et par underholdende timer i selskab med lyden af væltende kegler, godt humør og masser af grin - og selvfølgelig lækker mad fra Bielers Gourmet.
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide