2 timers petanque - for op til 10 personer

tilbuds-billede
99,-
Gå til tilbud
værdi:
249,-,-
60%

Deal fra 27/8-2021

Odense C: Fransons

Spillet Petanque går ud på, at man kaster sine petanquekugler, så tæt som muligt på en lille trækugle. Et underholdende spil der vækker begejstring hos de fleste uanset alder og fysik.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se også andet tilnbud fra My-Price, hvor du har mulighed for at vælge andre spil, såsom stigegolf og kroket. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Fransons deals

Yderligere beskrivelse

Fransons tilbyder lige nu ##72% ::60% %% rabat på Petanque spil på egen bane i 2 timer. Min. 2 personer og max 10 personer. Dealpris kr. ##69::99%% ,- (Normalpris 249,-). Vil du have en sjov oplevelse med familie og vennner er petanque og Fransons stedet i mødes. Petanque er et rigtig uderholdende boldspil med deltagere fra minimum 2 personer op til 10 personer. Spillet Petanque går ud på, at man kaster sine petanquekugler, så tæt som muligt på en lille trækugle. Et underholdende spil der vækker begejstring hos de fleste uanset alder og fysik. Fransons er et Odensiansk univers af underholding uden nogen form for elektronisk indblanding en dejlig pause fra vores elektroniske hverdag. Nicholas, som etablerede Fransons, har en vision: At skabe et univers af underholdning ved at samle mennesker omkring spil. En vision man må konstare han har haft succes med. Hos fransons får man en positiv og sjov oplevelse, der er sund for sjælen og kroppen. Man griner og får lidt motion mens man spiller og hygger. Ligegyldigt om I ankommer i bil, med bus, eller til fods så ligger Fransons perfekt placeret midt i Odense. Der er en 24 timers åben parkeringskælder blot 2 minutters gang fra Fransons og tog- og busstationen ligger kun 10 minutters gang derfra. Hiv fat i vennerne eller inviter til familiesjov - Benyt dig af denne deal og sæt 2 timer af til en rigtig sjov og hyggelig gang Petanque.

Ekstra information

Pantheonsgade 4, stuen 5000 Odense C28 74 96 92

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 50,-
værdi:
200,-
rabat 75%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times padeltennis

Harlev - nær Århus WePade

Padeltennis er en fantastisk sport som kan spilles af både øvede/uøvede og i det hele taget af folk i alle aldre. WePadel og holdet bag drømmer om at få bredt padelsporten ud til hele Danmark.
"Indtil 31. marts, 2022. Hverdage kl. 6-16." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 899,-
værdi:
1590,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

3 sjove aktiviteter

København: Eventfactory

Vælg mellem:
Sumobrydning for op til 5 el. 12 personer, drifter Go-Kart for op til 5 el. 12 personer eller lav egen musikvideo for op til 5 el. 12 personer.
"Indtil 31 dec. Pris gælder: Sumobrydning for op til 5 personer. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 97,-
værdi:
195,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Escape room - Over internettet

Escape The Web

På en hemmelig lokation sidder jeres team klar. Missionen starter så snart I modtager jeres missionsmail, og kampen mod uret starter. I har nu 120 minutter (adgang i 3 timer) til, at løse de mange spændende gåder og opgaver og se om I ender med at besejre tiden og Escape The Web.
" Indtil 31. dec. Prisen er for 1 computeradgang. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide