Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Øjenbrynsløft

tilbuds-billede
299,-
Ikke aktivt
værdi:
500,-,-
40%

Deal fra 25/6-2024

Amager: Beautyclinic

- Laminering af bryn - øjenbrynsløft
- Retning af bryn
- Farvning af bryn

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Ingen udløb pt.
 
Se alle beautyclinic deals

Yderligere beskrivelse

Beauty Clinic by Hilala tilbyder NU 40%  rabat på brow lamination med retning og farvning af bryn. Dealpris kr. 299 ,- (Normalpris kr. 500,-) Nu kan Du få et friskere og yngre udseende med browlamination, som giver et flot løft til dine bryn. Dealen indeholder: Browlamination Retning af bryn Farvning af bryn Værdi kr. 500,- Brow lamination er en form for løft til bryn. Med en speciallavet permanentvæske til bryn kan man rekonstruere brynet, og hårene bliver efter endt behandling så bløde, at man kan forme dem præcis, som man vil. Det giver et frisk og naturligt udseende uden botox. Med Brow lamination kan du derved opnå symmetri, fylde og et ensartet bryn tilpasset dine ansigtstræk. I forbindelse med behandlingen farver man brynet, da det giver det bedste resultat.  Behandlingen med Brow lamination holder cirka 6 - 8 uger. Med denne deal kan du glæde dig til en frisk og flottere udseende med bryn formet perfekt, så de passer til dine ansigtstræk.  Du vil aldrig fortryde en deal Beuty Clinic by Hilala. Her er du i gode hænder, og klinikken ligger stor vægt på god service og tilfredse kunder.  Kunder skriver på nettet: Jeg er meget tilfreds og glad for at få flere forskellige behandlinger både hos Hilala og Ali i Beauty Clinic.De er begge yderst kompetente, dygtige til deres arbejde og så hersker der en rigtig dejlig atmosfære og ro i klinikken. Mine bedste anbefalinger. - Connie Altid et godt resultat hos Beauty Clinic by Hilala. Har flere gange fået lavet lash lift og ansigt behandling af Hilala og Ali og får altid et perfekt resultat som holder længe..meget længere end flere andre klinikker jeg har prøvet gennem tiden. Jeg kan varmt anbefale Beauty Clinic by Hilala for deres professionalisme, dygtige behandlere og top produkter. - Karima Fantastisk oplevelse! Dejlig atmosfære når man træder ind af døren, hvor man mærker at kunden kommer i første række. Både Hilala og Ali er rigtig gode og grundige når de lægger shellak. Jeg går altid derfra med så flotte negle og god tilfredshed. - Karoline Fik en dejlig behandling og rigtig god velkomst. Jeg er tilfreds. - Naomi Jeg havde en dejlig oplevelse hos Beauty Clinic. Jeg fik en skøn ansigtsbehandling af Hilala, som er rigtig dygtig til sit fag og til at få en til at slappe af. Helt sikkert et sted jeg fortsat til komme. - Maya Jeg havde en dejlig oplevelse hos Beauty Clinic. Jeg fik en skøn ansigtsbehandling af Hilala, som er rigtig dygtig til sit fag og til at få en til at slappe af. Helt sikkert et sted jeg fortsat til komme. - Sibila

Ekstra information

Amagerbrogade 55 st. tv. 2300 København S42 75 17 79

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 318,-
værdi:
530,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Dameklip, bryn og vipper

Nørresundby: Salon Lina

Salonen er kendt for et godt håndværk, hvor kunden sættes i højsæde. Dealen indeholder: Dameklip • Vask • Føn • Farvning af bryn og vipper • Retning af bryn.
"Pt. ingen udløbsdato. Booking påkrævet. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
400,-
rabat 25%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lash lift med eller uden farve

Rødovre: Beauty Clinique

Med denne deal får du flotte, fyldigere vipper. Her får du personlig behandling og kompromisløs pleje. Der arbejdes med forskellige serie af produkter af høj kvalitet, og alle produkter er naturlige og organiske.
"Pt. ingen udløb. Pris gælder uden farve. Booking påkrævet. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 474,-
værdi:
790,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Dameklip med hårkur og mere

Nørresundby: Salon Lina

Vælg mellem:
- Klip til kort hår (474,-)
- Klip til mellemlangt hår (582,-)
- Klip til langt hår (720,-)
"Pt. ingen udløbsdato. Booking påkrævet. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide