Øjenbrynsløft

tilbuds-billede
390,-
Gå til tilbud
værdi:
650,-,-
40%

Deal fra 14/9-2021

Amager: Beautyclinic

- Laminering af bryn - øjenbrynsløft
- Retning af bryn
- Farvning af bryn

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Indtil 30. nov. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle beautyclinic deals

Yderligere beskrivelse

Beauty Clinic by Hilala tilbyder NU ##55% ::40% %% rabat på brow lamination med retning og farvning af bryn. Dealpris kr. ##273::390%% ,- (Normalpris kr. 650,-) Nu kan Du få et friskere og yngre udseende med browlamination, som giver et flot løft til dine bryn. Dealen indeholder: Browlamination Retning af bryn Farvning af bryn Værdi kr. 650,- Brow lamination er en form for løft til bryn. Med en speciallavet permanentvæske til bryn kan man rekonstruere brynet, og hårene bliver efter endt behandling så bløde, at man kan forme dem præcis, som man vil. Det giver et frisk og naturligt udseende uden botox. Med Brow lamination kan du derved opnå symmetri, fylde og et ensartet bryn tilpasset dine ansigtstræk. I forbindelse med behandlingen farver man brynet, da det giver det bedste resultat.  Behandlingen med Brow lamination holder cirka 6 - 8 uger. Med denne deal kan du glæde dig til en frisk og flottere udseende med bryn formet perfekt, så de passer til dine ansigtstræk.  Du vil aldrig fortryde en deal Beuty Clinic by Hilala. Her er du i gode hænder, og klinikken ligger stor vægt på god service og tilfredse kunder.  Kunder skriver på nettet: Jeg er meget tilfreds og glad for at få flere forskellige behandlinger både hos Hilala og Ali i Beauty Clinic.De er begge yderst kompetente, dygtige til deres arbejde og så hersker der en rigtig dejlig atmosfære og ro i klinikken. Mine bedste anbefalinger. - Connie Altid et godt resultat hos Beauty Clinic by Hilala. Har flere gange fået lavet lash lift og ansigt behandling af Hilala og Ali og får altid et perfekt resultat som holder længe..meget længere end flere andre klinikker jeg har prøvet gennem tiden. Jeg kan varmt anbefale Beauty Clinic by Hilala for deres professionalisme, dygtige behandlere og top produkter. - Karima Fantastisk oplevelse! Dejlig atmosfære når man træder ind af døren, hvor man mærker at kunden kommer i første række. Både Hilala og Ali er rigtig gode og grundige når de lægger shellak. Jeg går altid derfra med så flotte negle og god tilfredshed. - Karoline Fik en dejlig behandling og rigtig god velkomst. Jeg er tilfreds. - Naomi Jeg havde en dejlig oplevelse hos Beauty Clinic. Jeg fik en skøn ansigtsbehandling af Hilala, som er rigtig dygtig til sit fag og til at få en til at slappe af. Helt sikkert et sted jeg fortsat til komme. - Maya Jeg havde en dejlig oplevelse hos Beauty Clinic. Jeg fik en skøn ansigtsbehandling af Hilala, som er rigtig dygtig til sit fag og til at få en til at slappe af. Helt sikkert et sted jeg fortsat til komme. - Sibila

Ekstra information

Brigadevej 18 st. 2300 København S42 75 17 79

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 237,-
værdi:
395,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lash Lift

Amager: Beautyclinic

Lash Lift er til dig der ønsker et naturligt look, hvor dine naturlige vipper synes længere og mere voluminøse. Du vil få et fantastisk resultat uden brug af extensions, mascara eller vipperbukker, og resultatet holder i 5-7 uger.
"Indtil 30. nov. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 237,-
værdi:
395,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Behandling med shellac

Amager: Beautyclinic

Shellac forskønner dine negle og er for dig, der ønsker smukke negle i længere tid, da produktet bevarer glansen i op til 2-3 uger. Produktet kombinerer den nemme og hurtige påføringsteknik fra lakken med det holdbare resultat fra geléen, hvilket gør dine negle meget stærkere.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 210,-
værdi:
350,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hårfjerning i ansigtet

Amager: Beautyclinic

Med dette tilbud kan du få fjernet uønsket hår i ansigtet og få rettet brynene til. Benyt dig af tilbuddet i dagm og kontakt klinikken for tidsbestilling.
" Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide