Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Nu kan du få flottere og mere fyldige bryn

tilbuds-billede
237,-
Ikke aktivt
værdi:
395,-,-
40%

Deal fra 28/12-2021

Amager: Beautyclinic

Brow lamination er en form for løft til bryn. Med en speciallavet permanentvæske til bryn kan man rekonstruere brynet, og hårene bliver efter endt behandling så bløde, at man kan forme dem præcis, som man vil. Det giver et frisk og naturligt udseende uden botox.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

 
Se alle beautyclinic deals

Yderligere beskrivelse

Beautyclinic by Hilala tilbyder lige nu 40% rabat på 1 x brow lamination. Deal pris kun kr. 237,- (Normalpris kr. 395,-). Nu kan Du få et friskere og yngre udseende med brow lamination, som giver et flot løft til dine bryn. Brow lamination er en form for løft til bryn. Med en speciallavet permanentvæske til bryn kan man rekonstruere brynet, og hårene bliver efter endt behandling så bløde, at man kan forme dem præcis, som man vil. Det giver et frisk og naturligt udseende uden botox. Med Brow lamination kan du derved opnå symmetri, fylde og et ensartet bryn tilpasset dine ansigtstræk. Behandlingen med Brow lamination holder cirka 6 - 8 uger. Med denne deal kan du glæde dig til et frisk og flottere udseende med flotte bryn.  Hos Beautyclinic by Hilala er du i gode hænder, og kunder kommer gerne igen og igen for nye lækre behandlinger.  Hilala ser frem til at byde dig velkommen i klinikken.  Kunder skriver på nettet: Jeg er meget tilfreds og glad for at få flere forskellige behandlinger både hos Hilala og Ali i Beauty Clinic.De er begge yderst kompetente, dygtige til deres arbejde og så hersker der en rigtig dejlig atmosfære og ro i klinikken. Mine bedste anbefalinger. - Connie Altid et godt resultat hos Beauty Clinic by Hilala. Har flere gange fået lavet lash lift og ansigt behandling af Hilala og Ali og får altid et perfekt resultat som holder længe.. meget længere end flere andre klinikker jeg har prøvet gennem tiden. Jeg kan varmt anbefale Beauty Clinic by Hilala for deres professionalisme, dygtige behandlere og top produkter. - Karima Fantastisk oplevelse! Dejlig atmosfære når man træder ind af døren, hvor man mærker at kunden kommer i første række. Både Hilala og Ali er rigtig gode og grundige når de lægger shellak. Jeg går altid derfra med så flotte negle og god tilfredshed. - Karoline Fik en dejlig behandling og rigtig god velkomst. Jeg er tilfreds. - Naomi Jeg havde en dejlig oplevelse hos Beauty Clinic. Jeg fik en skøn ansigtsbehandling af Hilala, som er rigtig dygtig til sit fag og til at få en til at slappe af. Helt sikkert et sted jeg fortsat til komme. - Maya Jeg havde en dejlig oplevelse hos Beauty Clinic. Jeg fik en skøn ansigtsbehandling af Hilala, som er rigtig dygtig til sit fag og til at få en til at slappe af. Helt sikkert et sted jeg fortsat til komme. - Sibila

Ekstra information

Amagerbrogade 55 st. tv. 2300 København S42 75 17 79

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
500,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Øjenbrynsløft

Amager: Beautyclinic

- Laminering af bryn - øjenbrynsløft
- Retning af bryn
- Farvning af bryn
"Ingen udløb pt. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 269,-
værdi:
450,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Braziliansk voks eller sugaring

Amager: Beautyclinic by Hilala

Om det er sommer eller vinter, så er det altid rart med en Braziliansk behandling, så slipper du for skæmmende hår ved bikinilinjen. Ii klinikken behandles der både med sugaring og voks.
" Pt. ingen udløb. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 237,-
værdi:
395,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Behandling med shellac

Amager: Beautyclinic

Shellac forskønner dine negle og er for dig, der ønsker smukke negle i længere tid, da produktet bevarer glansen i op til 2-3 uger. Produktet kombinerer den nemme og hurtige påføringsteknik fra lakken med det holdbare resultat fra geléen, hvilket gør dine negle meget stærkere.
"Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide