Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Microblading af øjenbryn

tilbuds-billede
1800,-
Ikke aktivt
værdi:
3000,-,-
40%

Deal fra 3/5-2022

Aarhus: Victorias Skønhedsklinik

Denne teknik giver enormt realistiske tatoverede øjenbryn. De skaber en illusion af 3D ved at tatovere enkelte hårstrå, for et fyldigt og naturtro look. Du får derfor de smukkeste permanente øjenbryn.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Indtil 1. juli. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Victorias Skønhedsklinik deals

Yderligere beskrivelse

Victorias Skønhedsklinik tilbyder lige nu op til 50% rabat på 1 x 3D Microblading - PHI brows eller 1 x opfyldning. Dealpris for opfyldning kr. 500,- og dealpris for 1 fuld Microblading kr. 1800,- (Normalpris op til kr. 3000,-).    Vi drømmer alle om at stå ud af sengen med den perfekte makeup og friskt udseende, ligesom på film. Med 3D Microblading - PHI brows er du godt på vej, og du gør både din hverdag og skønhedsrutine nemmere. Samtidigt er de penge, du bruger på behandlingen hurtigt sparet i makeup og renseprodukter gennem lang tid.  Har du allerede fået en behandling, kan du få en opfyldning her lidt billigere med dealen.  Har du aldrig prøvet, er det oplagt at få super rabat på hele behandlingen her, og vi anbefaler, at du bare køber en opfyldning med det samme, for du bliver vild med det.  Naturlig udseende  Hos Victorias Skønhedsklinik lægges der stor vægt på, at permanent makeup ser så naturligt ud som muligt. Der bruges der meget tid på at finde de rigtige farver, så det matcher dig, og så laves det, så det følger dine egne ansigtstræk.  3D Microblading - PHI brows Behandlingen foregår ved at man giver illusionen af 3D ved at tatovere hårstrå. Ved første behandling bør du sætte 3 timer af, for en god orden skyld, så der er god tid til at finde den rigtige form og farve.  ?Swiss Color partner Victorias Skønhedsklinik anvender Swiss Color, som er det sikreste og er blandt nogle af de bedst solgte permanent makeup-mærker i verden. Swiss Color skiller sig ud ved, som de eneste, at fjerne 100 % af alle ion-oxider fra deres pigmenter. Det gør dem de sikreste i verden. Herudover er deres maskiner af så høj Schweizisk kvalitet, at behandling næsten er smertefri, selv uden bedøvelse.? Om klinikken Indehaveren af Victorias Skønhedsklinik er Victoria Hounisen som startede som selvstændig i Aarhus midtby i 2005 efter at være blevet færdiguddannet på Inter- Clinique Kosmetologskolen samt hos FDZ som zoneterapeut og hos Swiss Color som mikropigmentist. Victoria ser frem til at byde dig velkommen i klinikken, der er beliggende på Fredens Torv 1 B.

Ekstra information

Fredens Torv 1 B 8000 Århus C60 93 29 77

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
399,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

FLAWLBSS BRYN fjerner

Slip for besværet med pincet og voksbehandlinger

FLAWLBSS hårfjerner kan oplades ved hjælp af et USB-stik (opladerledning medfølger), så du behøver ikke at investere i batterier. Den findes i fire moderigtige farver: sort, hvid, rød og rosa, og den har endda en indbygget lysfunktion, så du kan se alle hårene tydeligt.
"Gratis levering" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 126,-
værdi:
210,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Retning og farve af bryn og vipper

Nørresundby: Salon Lina

Farvning med naturlige produkter uden kemikalier eller produk-ter med kemikalier. Retning af bryn foretages med sytråd og pincet eller voks.
"Pt. ingen udløb. Booking påkrævet. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
549,-
rabat 73%
Gå til tilbud Læs mere mere

Øjenbryns-trimmer

USB genopladelig

Brug den over, under og imellem dine øjenbryn for optimal resultat. Anvendes på ren og tør hud, ved at bevæge trimmeren i små, cirkulære bevægelser.
"Gratis levering. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide