Lækker indisk sommer menu af høj kvalitet

tilbuds-billede
299,-
Gå til tilbud
værdi:
529,-,-
43%

Deal fra 26/5-2024

Østerbro: Maharaja

Restaurant Maharaja er en indisk restaurantkæde af høj kvalitet, hvor de lægger vægt på den indiske madtradition. De tilbyder indiske specialiteter, hvor krydderierne tilpasses gæsternes individuelle behov og ønske.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløb. Køb af min. 2 personer.
 
Se alle Maharaja deals

Yderligere beskrivelse

Lige nu tilbyder Maharaja 43% i rabat på en skøn SommerMenu. Dealpris kr. 299,- pr. person og er gyldigt ved køb af min. 2 personer. (Normalpris kr. 529,-) Sommermenuen for 1 person består af: Appetitvækker: Let krydrede indisk chips af kikærte mel (snack) samt 4 slags Pickles dips. Forretter : Løgskiver (Onion baji) , løgskiver med kikærtens mel stegt i friture, serveret med salat og dressing. 3 forskellige hovedretter: Chicken Tikka Masala , Tandoori kylling bryst tilberedt med tomater, løg perberfrugt i sovs. Lam Korma, tilberedt i fløde-karry og tomatsovs, tilsat drys af mandler. Allo Zeera , kartofler med kommen og krydderier. Tilbehør til maden: Pulao ris , halv stegte Basmati ris med Safran Butter-nan , bagt på hvedemel med smør og smurt med smør. Raita , krydrer yoghurt med agurker, kogte kartofler og raita masala. Hot sovs , serveres ved siden af, så du selv bestemmer styrken. Dessert: Mini Mango lassi, sund, sød indisk mango milkshake lavet af mango og yoghurt. Maharaja Østerbro har fået tildelt titlen "Brændende Kærlighed" samt kokkehuer for det udmærkede Indiske køkken af danske medier. 4 kokkehuer (Politiken) 4 Postryttere (Sydsvenskan) 3 Stjerner (Berlingske Tidende) Maharaja, "Et køkken med yoghurt her, der og alle vegne..." (Arla) Restaurant Maharaja er en indisk restaurantkæde af høj kvalitet, hvor de lægger vægt på den indiske madtradition.De tilbyder indiske specialiteter, hvor krydderierne tilpasses gæsternes individuelle behov og ønske. De lægger vægt på den gode kombination af nordisk elegance og den klassiske Indiske. Så skynd dig at benytte dig af dealen og få forkælet dine smagsløg med lækker indisk mad!

Ekstra information

Strandboulevarden 67 2100 København Ø35 43 71 73

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 166,-
værdi:
236,-
rabat 30%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lækker 2 retters indisk menu med ris

Østerbro: Maharaja Østerbro

Har du endnu ikke lagt vejen forbi Maharaja på Østerbro, er dette en oplagt mulighed. Du får denne lækre menu, der kan få mundvandet til at løbe. Det er kræs for dine smagsløg.
"Pt. ikke nogen udløbsdato. Både som takeaway og i restauranten. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 165,-
værdi:
236,-
rabat 30%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lækker indisk menu

Østerbro: Maharaja Østerbro

Tandoori-marinerede, benfri kyllingestykker tilberedt med friske tomater, løg og peberfrugt i karrysovs. Chicken Tikka Masala er en populær ret i Danmark, og den suppleres med lækkert naanbrød og ris som tilbehør.
" Pt. ikke nogen udløbsdato. Både som takeaway og i restauranten. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 100,-
værdi:
176,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

Indisk ud-af-huset

Aalborg og Nørresundby: Bollywood Indisk Take Away

De indiske madkreationer er noget helt for sig selv. De skiller sig ud fra mange andre klassiske køkkener i kraft af deres udseende og smage, der emmer af farver og de rette sammensætninger af skønne krydderier.
"Indtil 30. sep. Bestil 2 dage i forvejen. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide