Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Permanent make-up

tilbuds-billede
1000,-
Ikke aktivt
værdi:
3000,-,-
67%

Deal fra 25/10-2022

Frederiksberg: Hair & Care Frederiksberg

Permanent makeup erstatter de fleste hverdagsmakeupbehov, og det kan være en ideel løsning for kvinder med lys hudtype, hvor bryn og læber ikke er ret synlige.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Hair & Care Frederiksberg deals

Yderligere beskrivelse

Hair & Care tilbyder lige nu op til hele 70% rabat på permanent makeup udført af Cosmetics Tatovør, der opfylder alle sundhedsmyndighedernes krav. Vælg mellem flere behandlinger. Dealpris fra kr. 1000,- (Normalpris op til kr. 5000,-). Er du træt af at bruge tid på den daglige makeup-rutine, ønsker du et bedre udseende 24 timer i døgnet, eller måske synes du, at du har lidt for tynde bryn, eller vil du gerne have lidt mere synlige læber?  Så kan det være at permanent makeup er løsningen for dig. Hos HAIR & CARE udfører de super flot permanent makeup, og der bliver gjort alt for, at DU bliver tilfreds med resultatet. Permanent makeup erstatter de fleste hverdags makeup behov, og det kan være en ideel løsning for kvinder med lys hudtype, hvor bryn og læber ikke er ret synlige. Vælg mellem følgende behandlinger DEAL 1 :  3D læber  DEAL pris: kr. 1950,- Normalpris: kr. 3900,- DEAL 2 : Hairstrokes bryn  DEAL pris: kr. 1500,-  Normalpris: kr. 3000,- DEAL 3 : Eyeliner nedre ELLER øvre  DEAL pris: kr. 1000,-  Normalpris: kr. 3000,- DEAL 4 : Eyeliner nedre OG øvre  DEAL pris: kr. 1500,-  Normalpris: kr. 5000,- Hvad er permanent Makeup Permanent makeup er en form for tatovering. Proceduren foregår med specialfremstillede nåle og udstyr. Ved hjælp af dette udstyr implementeres pigmenten i kundens dermale hudlag. Da pigmenten placeres i det yderste hudlag vil det med tiden falme med tiden. Du skal derfor vedligeholde din permanente makeup hvis du ønsker et optimalt resultat. Vedligeholdelsesperioder afhænger af kundens hudtype, livsstil, helbred og medicinforbrug og meget mere som vi nok skal informere dig om før din permanente makeup påbegyndes. Fordele ved permanent makeup Mængden af fordele der kommer fra permanent makeup afhænger af hvem du er. Da de traditionelle eksempler gavner folk i form af tidsbesparing. Men når man taler om folk der har problemer med hårtab, forvandler fordelene om tidsbesparing sig til noget mere personligt og vigtigere. Det er ikke uhørt at folk der går igennem kemoterapi prøver permanent makeup. I de fleste tilfælde ser vi dog at folk gør det for tidsbesparende årsager. Benyt dig af dealen i dag og kontakt Hair & Care for booking - glæd dig til et et fantastisk nyt look, du kan være tilfreds med 24 timer i døgnet.

Ekstra information

Frederiksberg Allé 32 1820 Frederiksberg33 12 12 03

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 369,-
værdi:
600,-
rabat 39%
Gå til tilbud Læs mere mere

Øjenvippeforlængning

Frederiksberg: Hair & Care

Øjenvippeforlængning kan være en fabelagtig løsning for nogle, hvor øjenvippeløft er for til, som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere på og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 6 – 8 uger.
"Pt. ingen udløbsdato. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
1100,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters oxygenbehandling

Frederiksberg: Hair & Care

- Oxygenbehandling med diamantslibning
- Retning og farvning af bryn
"Pt. ingen udløbsdato. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1899,-
rabat 68%
Gå til tilbud Læs mere mere

Dameklip med helfarve

Frederiksberg: Hair & Care

Dameklip • Helfarve • Vask & føn • Farvning og retning af bryn (skal oplyses ved booking).
Kort hår: 599,- • Skulderlangt: 899,- • Langt hår: 1099,-
" P.t. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide