Ud- og indvendig rengøring

tilbuds-billede
999,-
Gå til tilbud
værdi:
2000,-,-
50%

Deal fra 13/1-2024

Odense: Bilplejehuset Odense

Vi starter med en skånsom håndvask, der fjerner snavs og støv fra din bil og efterlader den skinnende ren. Alle ruder får en grundig pudsning, så dit udsyn er krystalklart. Dine fælge bliver skinnende rene og klar til at blive vist frem.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato. Bemærk tillæg ved 7-personers og SUV. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Bilplejehuset Odense deals

Yderligere beskrivelse

Hos Bilplejehuset Odense giver dig dig pt. 63% rabat på en bilpleje med Premium pakken. Dealpris kr. 749,- (normalpris kr. 2000,-) Gør din bil til centrum for opmærksomhed med vores Bilpleje Premium Pakke! Udvendig skønhed: Håndvask: Vi starter med en skånsom håndvask, der fjerner snavs og støv fra din bil og efterlader den skinnende ren. Rudepudsning: Alle ruder får en grundig pudning, så dit udsyn er krystalklart. Insektrens: Fronten og sidespejlene får en særlig insektrens for at fjerne de irriterende insektrester. Fælgrens: Dine fælge bliver skinnende rene og klar til at blive vist frem. Dækshine: Dækkene får en forfriskende behandling, der giver dem en flot, mørk glans. Indvendig luksus: Grundig støvsugning: Fra forreste sæde til bagagerummet, ingen sted bliver overset. Din bil bliver fri for støv og krummer. Måtter og bagagerum: Måtterne og bagagerummet får en dybdegående rens for at fjerne pletter og snavs. Professionel sæderens: Sæderne får en professionel behandling, der fjerner pletter og efterlader dem som nye. Vinyl/Plastik Rengøring: Alt vinyl og plastik bliver omhyggeligt rengjort og behandlet for at bevare deres naturlige glans. Rude- og spejlpudsning: Vi sørger for, at alle ruder og spejle er krystalklare indvendigt. Askebægerpleje: Askebægeret tømmes og rengøres, så der ikke er nogen spor af røg Falser og kanter: Selv de svært tilgængelige områder får en tørrebehandling, så intet snavs gemmer sig. Ozon behandling: Vi eliminerer enhver dårlig lugt med en ozonbehandling, så din bil dufter frisk og indbydende. Duft i bilen: Til sidst afslutter vi med en behagelig duft, der gør din bil til din egen oase af friskhed. Giv din bil den opmærksomhed, den fortjener, med vores Bilpleje Premium Pakke. Du fortjener den bedste pleje til din trofaste ledsager på vejene. Bestil din behandling i dag, og oplev din bil i en ny glans!

Ekstra information

Havnegade 57 5000 Odense C42 51 45 14

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 369,-
værdi:
749,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Indvendig og udvendig bilklargøring

Odense: Bilplejehuset Odense

Fælgrens • Udvendig håndvask af bilen (kan fravælges og erstattes med indvendig vinylrens) • Pudsning af vinduer • Indvendig støvsugning af hele bilen inkl. måtter, bagagerum og sæder • Insektrens af sidespejle og front • Varighed: 1,5-2 timer
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
549,-
rabat 64%
Gå til tilbud Læs mere mere

Indvendig og udvendig klargøring af bil

Børkop: Børkop Carcare

Den indvendige og udvendige klargøring består af luksusvask, fælgvask, rens af motor, støvsugning, aftørring, pudsning og meget mere.
"Indtil 1. juni. Værdibeviset gælder ikke til 4x4 busser og lastbiler." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1049,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bilklargøringsnyhed

Otterup: Nordfyns Klargøring og Dækcenter

Giv din bil en grundig bilklargøring med sølvpakken fra Nordfyns Klargøring og Dækcenter ved Otterup. Med dette tilbud bliver din bil både gjort grundigt rent ud- og indvendigt – til en god pris naturligvis.
"Pt. ingen udløbsdato. Tillæg ved større biler. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice special.dk - af Early Bird Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide